Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Sunday, April 29, 2012

ParaNorman 2012







ParaNorman 2012


Πλοκή

Η ταινία Paranorman, που όπως στο περίπου ορίζει και ο συνθετικός τίτλος της, ασχολείται με ένα αλαφροΐσκιωτο αγοράκι - αυτός είναι ο Νόρμαν - που συνομιλώντας με τους νεκρούς, αντιμετωπίζοντας τους φονικούς ζόμπι, αλλά και κάνοντας συμμαχίας με τα φαντάσματα και τα στοιχειά, καλείται να σώσει την μέχρι χθες φιλήσυχη πόλη του.Στην φωνητική διανομή των ρόλων οι Kodi Smit-McPhee να υποδύεται τον μικρούλη Νόρμαν,Casey Affleck, Anna Kendrick, Leslie Mann, Jeff Garlin και τον John Goodman! Αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στους κινηματογράφους στις 17 Αυγούστου,και στις Ελληνικές αίθουσες το Φθινόπωρο του 2012.



Trailer




Tuesday, April 24, 2012

The Woman in the Fifth 2012





The Woman in the Fifth 2012


Πλοκή


Ο Αμερικανός συγγραφέας Tom Ricks (Ethan Hawke) ταξιδεύει στο Παρίσι έχοντας πάρει την απόφαση να διεκδικήσει την παλιά του ζωή και να ξανακερδίσει την αγάπη της γυναίκας και της κόρης του. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε και καταλήγει σε ένα υποβαθμισμένο ξενοδοχείο των προαστίων, αναγκασμένος να δουλεύει σαν νυχτοφύλακας για να κερδίσει τα προς το ζην. Απρόοπτα θα βρεθεί στη ζωή του η Margit (Kristin Scott Thomas), μια όμορφη αλλά μυστηριώδης ξένη. Η έντονη και παθιασμένη σχέση τους, όμως, θα πυροδοτήσει μια σειρά από ανεξήγητα γεγονότα...
Cast:Ethan Hawke,Kristin Scott Thomas
ΠΡΕΜΙΕΡΑ:29-03-12



Trailer




Friday, April 20, 2012

To Rome with Love 2012





To Rome with Love 2012


Πλοκή


Η φλογερή Πενέλοπε Κρουζ, ντυμένη στα κόκκινα, είναι πόρνη. Ο Ρομπέρτο Μπενίνι φοράει μόνο το σώβρακό του και τρέχει στη Βία Βένετο, ακολουθούμενος από ορδές παπαράτσι. Ο Άλεκ Μπόλντουιν είναι αρχιτέκτονας. Ο Γούντι Άλεν αποφασίζει να γνωρίσει τον Ιταλό εραστή της κόρης του. Αν όλα αυτά σας ακούγονται σουρεαλιστικά ή παράδοξα, είναι γιατί μόλις μπήκατε στο σύμπαν του αειθαλούς κωμικού που συνεχίζει το ευρωπαϊκό του grand tour, κατακτώντας αυτή τη φορά την ιταλική πρωτεύουσα. Η νέα του ταινία, “To Rome With Love”, είναι εμπνευσμένη από το Δεκαήμερο του Βοκάκιου και την commedia all’italiana του ’60, ενώ κλείνει το μάτι και στη φελινική “Dolce Vita”. Τέσσερις ιστορίες ξεδιπλώνονται με φόντο «την πιο ρομαντική πόλη του κόσμου», όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος ο Άλεν, με βασικό θέμα – τι άλλο – τον έρωτα. Η Ορνέλα Μούτι (“Storie di Ordinaria Follia”), η Έλεν Πέιτζ (“Inception”), ο Τζέσε Άιζενμπεργκ (“The Social Network”), ο Ρικάρντο Σκαμάρτσο (“Eden Is West”), η Τζούντι Ντέιβις (“Husbands and Wives”) και η Άλισον Πιλ (“Midnight In Paris”) συμπληρώνουν το ψηφιδωτό της ρομαντικής κωμωδίας. 
του Γούντι Άλεν
με τους Έλεν Πέιτζ, Γούντι Άλεν, Τζέσε Άιζενμπεργκ, Πηνελόπη Κρουζ, Άλεκ Μπόλντγουιν, Ρομπέρτο Μπενίνι, Ορνέλα Μούτι, Τζούντι Ντέιβις, Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Ιζαμπέλα Φεράρι, Τζουλιάνο Τζέμα.
Πρεμιέρα:22/6/2012 (ΗΠΑ)


Trailer




Wednesday, April 18, 2012

Battleship 2012





Battleship 2012


Πλοκή


Το Battleship, το ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι της Hasbro, ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη Πίτερ Μπεργκ (Hancock) και η επικών διαστάσεων ναυμαχία με τους εξωγήινους γράφει ιστορία το 2012 σε μια υπερπαραγωγή. Πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον (στον ρόλο του ναυάρχου Σέιν), Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ (του τηλεοπτικού True Blood), το σούπερ μόντελ Μπρούκλιν Ντέκερ (Σύζυγος για ενοικίαση) και η ... γνωστή και μη εξαιρετέα τραγουδίστρια Ριάνα, στο επίσημο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.
Πρεμιέρα: 19 Απριλίου 2012


Trailer




Tuesday, April 17, 2012

The Samaritan 2012





The Samaritan 2012


Πλοκή


του Ντέιβιντ Γουίβερ με τους Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Λιουκ Κίρμπι, Ρουθ Νέγκα, Τομ Γουίλκινσον, Γκιλ Μπέλοουζ
Μετά από είκοσι χρόνια στη φυλακή, o Foley έχει ξεκόψει εντελώς τις σχέσεις του με την παρανομία. Όταν συναντά μια φευγάτη κοπέλα, την Ίρις, του δίνεται η δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα. Αλλά το παρελθόν του αποδεικνύεται ότι είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστεί.
Πρεμιέρα:18/5/2012 (ΗΠΑ)


Trailer






Monday, April 9, 2012

MAN OF STEEL 2012




MAN OF STEEL 2012

Πλοκή


Ζακ Σνάιντερ,Κρίστοφερ Νόλαν και Ντέιβιντ Γκόγιερ βρίσκονται πίσω από το νέο reboot του ανθρώπου από ατσάλι με πρωταγωνιστή τον Χένρι Καβίλ, που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες το 2013.
τον Τζορ Ελ, τον βιολογικό πατέρα του Σούπερμαν,θα υποδυθεί ο Ράσελ Κρόου. 
Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Έιμι Άνταμς ως Λόις Λέιν, Κέβιν Κόστνερ και Ντάιαν Λέιν ως μπαμπάς και μαμά Κεντ, Λόρενς Φίσμπερν ως Πέρι Γουάιτ κ.α.



Screens





Saturday, April 7, 2012

TED 2012





TED 2012


Πλοκή


H ιστορία επικεντρώνεται σε έναν άντρα και το αρκουδάκι του, που μετά από μια επιθυμία έρχεται στη ζωή.
Σκηνοθεσία: Σεθ Μακφάρλαν
Hθοποιοί: Μίλα Κούνις, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζιοβάνι Ρίμπιζι, Πάτρικ Γουορμπάρτον, Σεθ Μακφάρλαν
Πρεμιέρα: 12 Ιουλίου 2012
Είδος: Κωμωδία


Trailer



Wednesday, April 4, 2012

Safe 2012





Safe 2012


Πλοκή


Μια μικρή Κινέζα έχει στην κατοχή της επιστημονικά έγγραφα για όπλα μαζικής καταστροφής. Αυτά τα κυνηγούν τόσο η κινεζική όσο και η ρωσική μαφία με σκοπό να εκβιάσουν κυβερνήσεις. 
Cast:Jason Statham,Catherine Chan,Chris Sarandon,Robert John Burke,James Hong
Πρεμιέρα:27 Απριλίου 2012



Trailer




Sunday, April 1, 2012

Death of a Superhero 2012





Death of a Superhero 2012


Πλοκή


Στο Death of a Superhero του Ian Fitzgibbon παίζει ο Thomas Brodie-Sangster (ο μικρός από το Love, Actually που μεγάλωσε) ως Donald, ένας επίδοξος καλλιτέχνης βιβλίων κόμικ που έχει διαγνωστεί με λευχαιμία. 
Η Aisling Loftus παίζει το απαραίτητο love interest που του δίνει κάτι για να ζήσει και ο Andy Serkis τον θεραπευτή του. 
Το Death of a Superhero θα βγει σε VoD στις 18 Απριλίου πριν κάποιες προβολές στις αίθουσες στις 4 Μαίου 2012.



Trailer