Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Wednesday, May 30, 2012

The Cold Light of Day 2012




The Cold Light of Day 2012


Πλοκή

Όταν ο Ουίλ φτάνει στην Ισπανία για διακοπές με ιστιοπλοϊκό, μαζί με την οικογένειά του, έχει ένα σωρό προβλήματα στο κεφάλι του: η εταιρεία που δημιούργησε χρεωκόπησε, ενώ η σχέση του με τον αυστηρό πατέρα του πάει από το κακό στο χειρότερο. Όταν η οικογένειά του απάγεται από μυστικούς πράκτορες, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν μια μυστηριώδη βαλίτσα, ο Ουίλ βρίσκεται ξαφνικά εν μέσω ενός ανελέητου κυνηγητού στους δρόμους της Μαδρίτης, προσπαθώντας να ξεσκεπάσει μια συνομωσία πριν είναι πολύ αργά.
του Μαμπρούκ Ελ Μεχρί
με τους Μπρους Γουίλις, Χένρι Καβίλ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τζόζεφ Μολ, Καρολίν Γκουντολ, Τζιμ Πίντοκ, Βερόνικα Εσεγκί
Κυκλοφορία:28/6/2012



Trailer




Saturday, May 26, 2012

The Perks of Being a Wallflower 2012





The Perks of Being a Wallflower 2012


Πλοκή

Ο ευφυής και σκεπτικός 15χρονος Τσάρλι προσπαθεί να προσαρμοστεί στο λύκειο και καταλήγει μέλος μιας παρέας τελειοφοίτων, ανάμεσα στους οποίους είναι ο πνευματώδης και γεμάτος αυτοπεποίθηση Πάτρικ, καθώς και η όμορφη Σαμ. Οι νέοι του φίλοι τον ενθαρρύνουν να βγει από το καβούκι του και τον εισαγάγουν στην μουσική, στον κινηματογράφο, στο The Rocky Horror Picture Show και, τελικά, στον έρωτα.
Cast:Logan Lerman,Emma Watson,Ezra Miller,Paul Rudd,Mae Whitman
Πρεμιέρα:Σεπτέμβριος 2012



Trailer




Friday, May 25, 2012

Savages 2012




Savages 2012


Πλοκή

του Όλιβερ Στόουν
με τους Τέιλορ Κιτς, Μπλέικ Λάιβλι, Εμίλ Χιρς, Τζον Τραβόλτα, Ούμα Θέρμαν, Σάλμα Χάγιεκ, Τρέβορ Ντόνοβαν, Άαρον Τζόνσον, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, Τζόελ Ντείβιντ Μουρ, Ντέμιαν Μπισίρ, Έλενα Βαρέλα
Οι καλλιεργητές μαριχουάνας, Μπεν και Κον συγκρούονται μ' ένα μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών που απήγαγε την κοινή τους φίλη.
Πρεμιέρα: 6/7/2012 (ΗΠΑ)



Trailer 




Tuesday, May 22, 2012

The Pact 2012





The Pact  2012


Πλοκή

Μερικές πόρτες δεν πρέπει ποτέ να τις ανοίγεις. Καθώς μια γυναίκα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το παρελθόν της στον απόηχο του θανάτου της μητέρας της, μια ανησυχητική παρουσία αναδύεται στο πατρικό της σπίτι. 
 του Νίκολας Μακάρθι
με τους Κέιτι Λοτζ, Κάσπερ Βαν Ντίεν
 Πρεμιέρα:6/7/2012 (ΗΠΑ, περιορισμένη διανομή)



Trailer 
 


 
Monday, May 14, 2012

For Greater Glory 2012





For Greater Glory 2012


Πλοκή

Το χρονικό του πολέμου των Κριστέρος (ή Κριστιάδα) (1926-1929) που ξεκίνησε σαν επανάσταση ενάντια στην προσπάθεια της μεξικανικής κυβέρνησης για λαϊκοποίηση της χώρας.
Cast:Oscar Isaac,Peter O`Toole,Andy Garcia,Eva Longoria
Πρεμιέρα:Ιούνιος 2012



Trailer
 



Friday, May 11, 2012

The Oogieloves in the Big Balloon Adventure 2012





The Oogieloves in the Big Balloon Adventure 2012


Πλοκή

Είναι τα γενέθλια του Schuufy, και οι Oogieloves (Goobie, Zoozie και Toofie), μαζί με τους φίλους τους J. Edgar, Windy Window και Ruffy, διοργανώνουν ένα πάρτι (σσσττ... είναι μυστικό!) Όλα πάνε τέλεια μέχρι που ο J. Edgar ταξιδεύει και χάνει τα τελευταία πέντε μαγικά μπαλόνια στην Lovelyloveville - Ω, όχι! Οι Oogiloves προσπαθούν να βρουν τα μαγικά μπαλόνια έγκαιρα για να σώσουν το πάρτι του φίλου τους. Στην πορεία, συναντούν μερικούς πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των Dotty Rounder (Cloris Leachman), Bobby Wobbly (Carey Elwes), Milky Marvin (Chazz Palminteri), Rosalie Rosebud (Toni Braxton) και Lola και Lero Sombero (Christopher Lloyd και Jaime Pressly). Μπορεί οι νέοι τους φίλοι να βοηθήσουν να βρουν τα μαγικά μπαλόνια και να γυρίσουν πίσω στο εξοχικό σπίτι το γρηγορότερο, για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του Schullfy;
του Μάθιου Ντάιμοντ
με τους Τόνι Μπράξτον, Κλόρις Λίτσμαν, Κρίστοφερ Λόιντ, Τσαζ Παλμιντέρι, Κάρι Έλβες, Τζέιμι Πρέσλι
Πρεμιέρα:29/8/2012 (ΗΠΑ)




Trailer




Thursday, May 10, 2012

Sparkle 2012




Sparkle 2012


Πλοκή

Στην δεκαετία του 1960, ένα μουσικό συγκρότημα από τρεις αδελφές που σύντομα θα κάνει την Motown αισθητή, αντιμετωπίζει την πρόκληση της φήμης, ενώ η κλειστή οικογένεια αρχίζει να καταρρέει.
του Σαλίμ Ακίλ
με τους Τζόρντιν Σπαρκς, Γουίτνεϊ Χιούστον, Ντέρεκ Λιουκ, Μάικ Επς, Κάρμεν Ετζόγκο, Τίκα Σάμπτερ, Ομάρι Χάρντγουικ, Σίλο Γκριν, Κέρτις Άρμστρονγκ
Πρεμιέρα:17/8/2012 (ΗΠΑ)



Trailer





Wednesday, May 9, 2012

Quill: The Life of a Guide Dog 2012





Quill: The Life of a Guide Dog  2012


Πλοκή

Βασισμένο σε πραγματικό περιστατικό, η ταινία "QUILL: THE LIFE OF A GUIDE DOG" είναι η γλυκιά ιστορία ενός κίτρινου Λαμπραντόρ σκύλου-οδηγού για τυφλούς με το όνομα Quill. Ακολουθούμε τον Quill από νεογνό ως την στιγμή που επιλέγεται για σκύλος-οδηγός, μετά τα πρώτα του γενέθλια. Μετά την εκπαίδευση σε σχολείο για σκύλους-οδηγούς, ο Quill συντροφεύει ένα τυφλό άτομο, τον Watanabe που στην αρχή είναι απρόθυμος να βασιστεί πάνω του. Όμως, η μεγάλη υπομονή του Quill, η ευγένεια και η ικανότητα τελικά τον κερδίζουν και γίνονται αχώριστοι φίλοι.
του Σάι Γιόιτσι
με τους Καόρου Κομπαγιάσι, Κίπεϊ Σίνα, Τεριγιούκι Καγκάβα
Πρεμιέρα:20/4/2012 (ΗΠΑ)



Trailer




Saturday, May 5, 2012

Mighty Fine 2012





Mighty Fine 2012


Πλοκή

Ο Joe Fine μετακομίζει με την οικογένειά του από το Μπρούκλιν στη Νέα Ορλεάνη, όπου τα όνειρα και η υπερβολη υπερβαίνουν κατά πολύ το εισόδημά του. 
της Ντέμπι Γκουντστάιν
με τους Τσαζ Παλμιντέρι, Άντι Μακντάουελ, Ρέινι Κουόλεϊ, Τζοντέλ Φέρλαντ
Πρεμιέρα:25/5/2012 (ΗΠΑ)


Trailer




Wednesday, May 2, 2012

The Magic of Belle Isle 2012





The Magic of Belle Isle 2012


Πλοκή

Ο Μόντε Γουάιλντχορν είναι ένας συγγραφέας που έχει περάσει σε γηραιά ηλικία και πλέον ζει σε αναπηρικό καροτσάκι. Αυτό που επιθυμεί να βρει ξανά είναι το ταλέντο που τον έκανε πετυχημένο. Αποζητώντας το πηγαίο του χάρισμα, πηγαίνει σε μια επαρχιακή πόλη. Εκεί, γίνεται φίλος με μια εργένισσα μητέρα και τα τρία παιδιά της. Αυτό θα σταθεί αρωγός στο να επιστρέψει η έμπνευση και το πάθος για συγγραφή στον Μόντε.
Cast:Morgan Freeman,Virginia Madsen,Madeline Carroll
Πρεμιέρα:Ιούλιος 2012    



Trailer