Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Friday, June 29, 2012

Cosmopolis 2012



Cosmopolis 2012

Πλοκή

Ο μυστηριώδης οικονομικά ανεξάρτητος γιάπης, που περιδιαβαίνει μέσα σε μια λιμουζίνα, για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο, το Μανχάταν, ευρισκόμενος αντιμέτωπος με τον χρόνο,έχοντας να αντιμετωπίσει το χρηματιστηριακό στοίχημα που μπορεί να του κοστίσει όλη του την περιουσία. Σε αυτή την βόλτα στην καρδιά της Κοσμόπολης, όλο κάτι τον τρενάρει από τον βασικό του σκοπό, είτε η προεδρική αυτοκινητοπομπή, είτε μια μαζική διαδήλωση, είτε η κηδεία μια σημαντικής προσωπικότητας.
Από τον:David Cronenberg
Με τους:Robert Pattinson,Juliette Binoche,Paul Giamatti και Samantha Morton.
Πρεμιέρα:Αύγουστος 2012



Trailer





Tuesday, June 26, 2012

Farewell, My Queen 2012




Farewell, My Queen 2012


Πλοκή

Ιούλιος 1789. Λίγο πριν τη Γαλλική Επανάσταση, και ενώ επικρατεί αναταραχή στο Παρίσι, οι Βερσαλλίες ζουν σε άλλους ρυθμούς λες και είναι απομονωμένες από τον υπόλοιπο κόσμο. Όταν τα νέα για την άλωση της Βαστίλης φτάνουν στην αυτοκρατορική αυλή, αριστοκράτες και υπηρέτες εγκαταλείπουν το παλάτι, αφήνοντας πίσω τη βασιλική οικογένεια. Αλλά η Σιντονί, μια νεαρή αναγνώστρια της Βασίλισσας, αρνείται να φύγει. Νοιώθει ασφάλεια ως προστατευόμενη της Βασίλισσας της Γαλλίας. Δε γνωρίζει ακόμα ότι αυτές είναι οι τελευταίες τρεις ημέρες που περνάει στο πλευρό της.
του Μπενουά Ζακέ
με τους Νταϊάν Κρούγκερ, Λέα Σεντού, Ξαβιέ Μποβουά, Βιρζινί Λεντογιέν, Βλαντιμίρ Κονσινί
Κυκλοφορία:
28/6/2012 Ελλάδα 



Trailer




Friday, June 15, 2012

Skyfall 2012




Skyfall 2012

Πλοκή

O Daniel Craig μεταμορφώνεται για ακόμη μια φορά σε James Bond και επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με το Skyfall. Σκηνοθέτης είναι ο Sam Mendes ενώ τα κορίτσια του Bond στο Skyfall είναι η Naomie Harris και η Bérénice Marlohethe. Στην ταινία θα δούμε και την Ελληνίδα Τόνια Σωτηροπούλου,παρόλο που στο πρώτο trailer τη βλέπουμε για μόλις 1”. Το Skyfall αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο στους κινηματογράφους.


Trailer




Wednesday, June 6, 2012

The Good Doctor 2012



The Good Doctor 2012


Πλοκή

Ο Δρ Μάρτιν Μπλέικ, ο οποίος έχει περάσει τη ζωή του, ψάχνοντας για σεβασμό, συναντά μια 18χρονη ασθενή που ονομάζεται Νταϊάν, που πάσχει από λοίμωξη των νεφρών, κερδίζοντας την τόσο αναγκαία αυτοεκτίμηση. Ωστόσο, όταν η υγεία της αρχίζει να βελτιώνεται, ο Μάρτιν φοβάται ότι θα την χάσει, οπότε αρχίζει να επεμβαίνει στη θεραπεία της, διατηρώντας την άρρωστη στο νοσοκομείο, για να την έχει δίπλα του.
του Λανς Ντέιλι
με τους Ορλάντο Μπλουμ, Ράιλι Κίου, Τάρατζ Χένσον, Μάικλ Πένια, Τρόι Γκάριτι
Κυκλοφορία:
31/8/2012 (ΗΠΑ)



Trailer




Monday, June 4, 2012

The Bourne Legacy 2012




The Bourne Legacy 2012


Πλοκή

Πρόκειται για μια ιστορία βασισμένη σε μυθιστορήματα του Robert Ludlum που μας εισάγει ένα νέο ήρωα (Jeremy Renner), έναν πράκτορα της CIA, του οποίου το μερίδιο στη ζωή ή τον θάνατο έχει προκληθεί από τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών.
του Τόνι Γκιλρόι
με τους Τζέρεμι Ρένερ, Ρέιτσελ Βάις, Έντουαρντ Νόρτον, Άλμπερτ Φίνεϊ, Τζόαν Άλεν, Σκοτ Γκλεν, Στέισι Κιτς, Όσκαρ Άιζα
Κυκλοφορία:
3/8/2012 (ΗΠΑ, Καναδάς)



Trailer