Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Tuesday, August 21, 2012

The Master 2012




The Master 2012

Πλοκή

Ο “Master” είναι ο Philip Seymour Hoffman και είναι «συγγραφέας, γιατρός, πυρηνικός φυσικός, θεωρητικός φιλόσοφος, μα πάνω απ όλα άνθρωπος.
Ένας απελπιστικά περίεργος άνθρωπος». Στη δεκαετία του ’50 μία νέα θρησκεία αρχίζει να σχηματίζεται. Ο πνευματικός “The Master” καθώς προσπαθεί να εξαπλώσει την πίστη του στην Αμερική συναντά έναν νέο, τον Freddie (Joaquin Phoenix) στον οποίο δίνει ξαφνικά ένα νόημα ζωής.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Paul Thomas Anderson
ΣΕΝΑΡΙΟ: Paul Thomas Anderson
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix, Amy Adams
Πρεμιέρα: Σεπτέμβριος 2012



Trailer

Thursday, August 9, 2012

The Possession 2012




The Possession 2012

Πλοκή

Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, οι Clyde και Stephanie Brenek δεν βρίσκουν κάποιο λόγο ανησυχίας όταν η κόρη τους Em παθαίνει μια εμμονή με ένα ξύλινο κουτί αντίκα που αγόρασε σε ένα παζάρι. Όταν όμως η συμπεριφορά της αρχίζει να γίνεται πολύ περίεργη, ανακαλύπτουν πως έχει δαιμονιστεί από ένα δαίμονα που ήταν φυλακισμένος στο κουτί και έχει σκοπό να κατασπαράξει την ψυχή της.
Η παραγωγή είναι από τον Sam Raimi και τους Jeffrey Dean Morgan και Kyra Sedwick στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Δανού Ole Bornedal που είχε κάνει και το “Night Watch” το 1997 με τον Ewan McGregor.
Αναμένεται να κυκλοφορήσει 31 Αυγούστου στην Αμερική.



Trailer