Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Monday, September 24, 2012

End of Watch 2012





End of Watch 2012


Μια περιπέτεια με επίκεντρο τη μακροχρόνια φιλία και συνεργασία δύο αστυνομικών. Μια ισχυρή ιστορία οικογένειας, φιλίας, αγάπης, τιμής και θάρρους, με τον υποψήφιο για Όσκαρ Τζέικ Τζίλενχαλ και τον Μάικλ Πένια που υποδύονται τους νέους αστυνομικούς Taylor και Zavala καθώς περιπολούν στους πιο μοχθηρούς δρόμους, στα νοτιοκεντρικά του Λος Άντζελες. Δίνοντας την ιστορία με συγκλονιστική αμεσότητα σε πρώτο πρόσωπο, η δράση ξετυλίγεται μέσω βίντεο από τις φορητές κάμερες υψηλής ευκρίνειας των αστυνομικών, τα μέλη συμμοριών, τις κάμερες παρακολούθησης, και τους πολίτες που βρίσκονται στη γραμμή του πυρός δημιουργώντας ένα καθηλωτικό πορτρέτο των πιο επικίνδυνων γωνιών της πόλης, όπου οι αστυνομικοί διακινδυνεύουν τη ζωή τους εκεί κάθε μέρα, πληρώνοντας το ανάλογο τίμημα αυτοί και οι οικογένειές τους.
του Ντέιβιντ Άγιερ
με τους Τζέικ Τζίλενχαλ, Μάικλ Πένια, Άνα Κέντρικ, Νάταλι Μαρτίνεζ, Φράνκο Γκρίλο, Αμέρικα Φερέρα, Ντέιβιντ Χάρμπουρ
Κυκλοφορία:11/10/2012 (Ελλάδα)



Trailer




Friday, September 21, 2012

Looper 2012





Looper 2012


Σε μια εγκληματική κοινωνία του μέλλοντος, ο Τζο (Γκόρντον-Λέβιτ) είναι ένας Looper, ένας επαγγελματίας δολοφόνος που δουλεύει για τη Μαφία. Τα θύματά του είναι πράκτορες από το μέλλον, που στέλνονται στο παρελθόν μέσω μιας χρονομηχανής – και ο Τζο φροντίζει να μη γλιτώσει κανείς. Είναι ο καλύτερος στο είδος του, η μαφία τον πληρώνει καλά, ζει μια ωραία ζωή. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι ο επόμενος στόχος είναι ο ίδιος του ο εαυτός, ο Τζο δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη...
Ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον (“Brick”, ”The Brothers Bloom”) συνεργάζεται με τους Μπρους Γουίλις (“The Expendables” “Die Hard”), Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ (“The Dark Knight Rises”), Έμιλι Μπλαντ (“Salmon Fishing in the Yemen”) και Πολ Ντέινο (“There will be blood”) σ’ ένα αγωνιώδες sci-fi θρίλερ.
Κυκλοφορία:27/9/2012 Ελλάδα.



Trailer





Thursday, September 13, 2012

House At The End Of The Street 2012





House At The End Of The Street 2012


του Μάρκ Τοντεράι
με τους Ελίζαμπεθ Σιου, Τζένιφερ Λόρενς, Μαξ Τιερό, Γκιλ Μπέλοους
Μια μητέρα και η κόρη της μετακομίζουν σε μια νέα πόλη και βρίσκονται να ζουν δίπλα σε ένα σπίτι όπου μια κοπέλα δολοφόνησε τους γονείς της. Όταν η κόρη γίνεται φίλη με τον επιζώντα γιο τους, μαθαίνει ότι η ιστορία δεν έχει τελειώσει.
Κυκλοφορία:21/09/2012



Trailer

Tuesday, September 11, 2012

The Big Wedding 2012



The Big Wedding 2012


Ένα επί μακρόν χωρισμένο ζευγάρι παριστάνει τους παντρεμένους καθώς η οικογένειά τους συγκεντρώνεται για έναν γάμο.
του Ντάστιν Ζάκαμ
με τους Νταϊάν Κίτον, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σούζαν Σάραντον, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Κάθριν Χέιγκλ, Αμάντα Σέιφριντ, Τόφερ Γκρέις
Κυκλοφορία:26/10/2012



Trailer

Monday, September 10, 2012

The Sessions 2012





 The Sessions 2012


Βασισμένη στα καυστικά, αισιόδοξα αυτοβιογραφικά γραπτά του Καλιφορνέζου δημοσιογράφου και ποιητή Mark O 'Brien, η ταινία "The Sessions" αφηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου φυλακισμένου με ένα πνεύμονα σιδήρου που αποφασίζει - στην ηλικία των 38 - να χάσει την παρθενιά του. Με τη βοήθεια των θεραπευτών του και την καθοδήγηση του ιερέα του, σχεδιάζει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Έρχεται σε επαφή με την Cheryl Cohen-Greene, μια επαγγελματία υποκατάστατο του σεξ και τυπική μαμά με σπίτι, υποθήκη και σύζυγο. 
 του Μπεν Λέβιν
με τους Τζον Χοκς, Έλεν Χαντ, Γουίλιαμ Μέισι
 Κυκλοφορία:26/10/2012




Trailer
 
Thursday, September 6, 2012

The Paperboy 2012



 The Paperboy 2012


Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Pete Dexter, η ταινία αφηγείται την συναρπαστική ιστορία δύο αδελφών που ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας κάποιου σερίφη στο Μαϊάμι, για την οποία έχει καταδικαστεί σε θάνατο ένας άνδρας.
Πεπεισμένοι, με βάση τα λεγόμενα της μυστηριώδους και σέξυ Charlotte, ότι ο θανατοποινίτης είναι αθώος, τα δύο αδέλφια ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο προδοσίες...
Σκηνοθεσία: Lee Daniels
Πρωταγωνιστούν: Matthew McConaughey, Zac Efron, Nicole Kidman, John Cusack
Πρεμιέρα: 23-11-2012


Trailer

Monday, September 3, 2012

Taken 2 2012




Taken 2 2012

Πλοκή

Ο Liam Neeson υποδύεται ξανά τον σκληροτράχηλο πράκτορα Bryan Mills.
Το ξύλο που έριχνε ο Liam Neeson στην πρώτη ταινία Taken ήταν απλά επικό και έδειξε μια πιο βίαιη πλευρά που κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να βγάλει λόγω ηλικίας. Τελικά η low budget ταινία έγινε τόσο πετυχημένη, που η παραγωγή αποφάσισε να γυρίσει και sequel. Αυτή τη φορά, ο Liam Neeson καλείται να σώσει την γυναίκα του (Famke Janssen) από τα χέρια Αλβανών μαφιόζων που θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τις απώλειες τους στο Παρίσι. H 20th Century όρισε την πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου και το κοινό ήδη περιμένει με ανυπομονησία.


 Trailer