Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Saturday, October 22, 2011

MULTIPLE SARCASMS 2010




MULTIPLE SARCASMS 

2010




Πλοκη

Η ταινία «Πολλαπλοί Σαρκασμοί», αφηγείται την ιστορία του Γκάμπριελ Ρίτσμοντ, ενός άντρα λίγο πριν τα 50 του, που είναι ένας επιτυχημένος αρχιτέκτονας. Ο Γκάμπριελ είναι ένας άνθρωπος που στην επιφάνεια τα έχει όλα-επιτυχημένη επαγγελματική ζωή ως αρχιτέκτονας, μια όμορφη γυναίκα, την Άννυ, και μια αφοσιωμένη νεαρή κόρη, την Ελίζαμπεθ. Αλλά σιγά-σιγά καταλαβαίνει μέσα του ότι δεν είναι πραγματικά ευτυχισμένος. Ο Γκάμπριελ αποφασίσει ότι θέλει να γράψει ένα έργο για τη θλιβερή κατάσταση της ζωής του. Παρατάει τη δουλειά του, προσλαμβάνει μια πιεστική φίλη του σαν λογοτεχνικό πράκτορα για να τον εκπροσωπεί και αρχίζει να γράφει. Αν και ο γάμος του καταλήγει σε διαζύγιο, το έργο γνωρίζει επιτυχία και παρόλο που η ζωή του είναι διαφορετική από ότι ήταν, είναι πιο ευτυχισμένος.

 Είδος Ταινίας: Drama
Επίσημη Πρεμιέρα: 2010Σκηνοθέτης: Brooks BranchΣενάριο: Linda Morris, Brooks BranchΗθοποιοί:Timothy Hutton,Mira Sorvino,Dana Delany,Mario Van Peebles,India Ennenga,Laila Robins,Stockard Channing,Απόδοση Διαλόγων: ..::Blazer68::.. G.F.MvS Tm






You Tube Trailer



Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ

0 comments:

Post a Comment