Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Thursday, January 26, 2012

Playback 2012





Playback 2012


Πλοκή


του Μάικλ Νίκλς
με τους Τζόνι Πάκαρ, Τόμπι Χέμινγουέι, Άμπιρ Τσίλντερς, Κρίστιαν Σλέιτερ

Όταν μια ομάδα μαθητών γυμνασίου σκάβει στο κακόφημο παρελθόν της πόλης τους ξεκλειδώνουν άθελά τους ένα κακό που διαφθείρει και καταστρέφει. Εξουσιάζοντας τα θύματά του μέσω της αναπαραγωγής βίντεο και χρησιμοποιώντας τα για κακόβουλους σκοπούς, κλείνεται σε μια συγκεκριμένο ψυχή, απειλώντας να εκθέσει το πιο βαθύ σκοτεινό μυστικό της πόλης. 
Η ταινία θα προβληθεί το Μάρτιο του 2012.



Trailer




Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ

Wednesday, January 25, 2012

Intruders 2012





Intruders 2012


Πλοκή


Ένα οχτάχρονο αγόρι στην Μαδρίτη και ένα εντεκάχρονο κορίτσι στο Λονδίνο βιώνουν τον τρόμο, όταν οι εφιάλτες που βλέπουν το βράδυ αποκτούν σάρκα και οστά στο πρόσωπο ενός δαίμονα δίχως... πρόσωπο! Ο Juan Carlos Fresnadillo, ένας από τους σκηνοθέτες που συνιστούν το βαρύ πυροβολικό του ισπανικού horror, επιστρέφει 4 χρόνια μετά το «28 Weeks Later», φιλοδοξώντας να μας κάνει να ελέγχουμε δύο και τρεις φορές αν έχει κλείσει καλά η ντουλάπα, προτού ξαπλώσουμε να κοιμηθούμε. 
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
Clive Owen, Carice Van Houten, Daniel Bruhl, Kery Fox, Imogen Gray
Η ταινία κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2012.



Trailer



Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ

Tuesday, January 24, 2012

Resident Evil: Retribution 2012





Resident Evil: Retribution 2012


Πλοκή


H Milla Jovovich ενώνει πάλι τις δυνάμεις της με την Michelle Rodriguez για να πολεμήσουν το υπέρτατο κακό στην πέμπτη συνέχεια του Resident Evil.
Σε μια προσπάθεια να δώσουν νέα ώθηση στη σειρά επέστρεψε όχι μόνο ο σκηνοθέτης του πρώτου Paul W.S. Anderson, αλλά και η Rain Ocampo δηλαδή η Μισέλ Ροντρίγκεζ (Αvatar, Fast and Furious, Machete).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη “Ο θανατηφόρος Τ-virus συνεχίζει να καταστρέφει τη Γη μεταμορφώνοντας το πληθυσμό σε ζόμπι. Η τελευταία και μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας, η Άλις, ξυπνά στην καρδία των εγκαταστάσεων του Umbrella και ανακαλύπτει περισσότερα για το μυστηριώδες παρελθόν της καθώς εξερευνά περισσότερο το συγκρότημα. Χωρίς ένα ασφαλές καταφύγιο, η Άλις συνεχίζει να κυνηγά τους υπεύθυνους για το ξέσπασμα του κακού. Μια καταδίωξη που την φέρνει από το Τόκιο έως τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον και τη Μόσχα, με αποκορύφωμα μια τρομερή αποκάλυψη που θα την αναγκάσει να επανεξετάσει όλα όσα κάποτε θεωρούσε πως είναι αληθινά. Με τη βοήθεια νέων συμμάχων αλλά και γνωστών φίλων η Άλις πρέπει να αγωνιστεί για να επιζήσει αρκετά ώστε να ξεφύγει από ένα εχθρικό κόσμο στο χείλος της λήθης. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.”

Επιστρέφουν επίσης η Sienna Guillory ως Τζιλ Βάλενταϊν η οποία μάλιστα αναβαθμίζεται ως νούμερο ένα κακός της ταινίας, όπως επίσης ο Boris Kodjoe και ο Shawn Roberts.

Το Resident Evil: Retribution θα έρθει σε 3D και θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 14 Σεπτεμβρίου 2012.



Trailer




Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ

Monday, January 23, 2012

Abraham Lincoln: Vampire Hunter 2012





Abraham Lincoln: Vampire Hunter 2012


Πλοκή

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Abraham Lincoln επαινείται για τη διατήρηση της Ένωσης και την απελευθέρωση των σκλάβων. Όμως έχει ένα σκοτεινό κίνητρο πίσω από την αποφασιστικότητα του για άνοδο και δύναμη, να πολεμίσει τους βρυκόλακες. Όταν ήταν νεαρό αγόρι η μητέρα του σκοτώθηκε από τα χέρια των βρυκολάκων και ο Abraham έκανε σκοπό της ζωής του να απαλλάξει το έθνος από τους βρυκόλακες.
Σκηνοθεσία: Timur Bekmambetov Σενάριο: Seth Grahame-Smith Ηθοποιοί: Ben Walker, Mary Elizabeth Winstead, Dominic Cooper, Anthony Mackie, Robin McLeavy, Jimmi Simpson, Alan Tudyk, Rufus Sewell Είδος ταινίας: Δράσης Πρεμιέρα (USA): 22-06-2012



Trailer



Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ


Saturday, January 21, 2012

THE WOMAN IN BLACK 2012





THE WOMAN IN BLACK 2012


Πλοκή


Ο νεαρός δικηγόρος Άρθουρ Κιπς (Ντάνιελ Ράντκλιφ) αναγκάζεται να αφήσει τον τρίχρονο γιο του στο Λονδίνο για να ταξιδέψει στο απομακρυσμένο χωριό Κράιθιν Γκίφορντ και να τακτοποιήσει τις κληρονομικές εκκρεμότητες του Οίκου Ιλ Μαρς. Όταν όμως φτάνει στο ανατριχιαστικό παλιό αρχοντικό ανακαλύπτει σταδιακά μια σειρά από σκοτεινά μυστικά που στοιχειώνουν το παρελθόν της περιοχής. Και η ανησυχία του Άρθουρ μεγαλώνει όταν μια μυστηριώδης γυναικεία φιγούρα ντυμένη στα μαύρα αρχίζει να εμφανίζεται μπροστά του, επιβεβαιώνοντας τους φόβους και τις προλήψεις των χωρικών. 

Μια ταινία του Τζέιμς Γουότκινς
με τους Ντάνιελ Ράντκλιφ, Κίαραν Χιντς, Τζάνετ Μακ Τιρ, Ντέιβιντ Μπερκ, Λιζ Γουάιτ, Σον Ντούλεϊ, Αλίσα Χαζάνοβα.
Είδος ταινίας
ΔΡΑΜΑ, ΤΡΟΜΟΥ, ΘΡΙΛΕΡ
Η ταινία κάνει πρεμιέρα 2 Φεβρουαρίου 2012.



Trailer




Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ


Friday, January 20, 2012

Gone 2012





Gone 2012


Πλοκή


Όταν η αδερφή της εξαφανίζεται, η Jill είναι πεπεισμένη ότι ο κατά συρροήν δολοφόνος που απήγαγε την ίδια πριν από δύο χρόνια έχει επιστρέψει και ξεκινάει έναν αγώνα για να αντιμετωπίσει για ακόμη μια φορά τον απαγωγέα της.
Ηθοποιοί:Amanda Seyfried,Jennifer Carpenter,Sebastian Stan,Wes Bentley,Daniel Sunjata 
Η ταινία κάνει πρεμιέρα 8 Μαρτίου 2012.



Trailer




Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ
Thursday, January 19, 2012

Contraband 2012





Contraband 2012


Πλοκή


Ένας σεκιουριτάς, ο Κρις Φαραντέι, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Κι ενώ η σκέψη του πηγαίνει στο να επιστρέψει στις παράνομες ημέρες του, ένας συνάδελφος του τού κάνει μια πολύ επικερδή πρόταση. 
Ηθοποιοί:Mark Wahlberg,Kate Beckinsale, Ben Foster,Giovanni Ribisi,Lukas Haas
Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου 2012.



Trailer



Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ
Wednesday, January 18, 2012

Rise of the Guardians 2012





Rise of the Guardians 2012


Πλοκή


Ο Άγιος Βασίλης, το Πασχαλιάτικο Λαγουδάκι, η Νεράιδα του Δοντιού, ο Παγωμένος Τζακ και ο Άνθρωπος από Άμμο φτιάχνουν μια συμμορία όλοι μαζί σ' ένα κοινό μέτωπο ενάντια στον Μπαμπούλα.

με τις φωνές των:
Hugh Jackman ... Bunnymund / The Easter Bunny
Jude Law ... Pitch
Chris Pine ... Jack Frost
Alec Baldwin ... North / Santa Clause
Isla Fisher ... Tooth / The Tooth Fairy
Dakota Goyo ... Jamie

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2012.



Trailer



Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ
Tuesday, January 17, 2012

The Expendables 2 2012





The Expendables 2 2012


Πλοκή



Μέσα στο 2010 ο Σιλβέστερ Σταλόνε μετέφερε στη μεγάλη οθόνη ένα σχέδιό του που φαινόταν εξαιρετικό στα χαρτιά: να μαζέψει όλους τους ηθοποιούς που μεσουρανούσαν σε ταινίες δράσης κατά τη δεκαετία του '80 - αλλά και άλλους - και να κάνει μια... παλιομοδίτικη ταινία δράσης! Το αποτέλεσμα ήταν «Οι αναλώσιμοι». Μια ταινία που επανέφερε στον κινηματογράφο, έστω και για λίγα λεπτά, τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Το αποτέλεσμα δεν ήταν και κανένα αριστούργημα της 7ης Τέχνης, είχε όμως (σχετική) επιτυχία στο box office. Οπότε, ο Σταλόνε αποφάσισε να ξαναχτυπήσει. Αυτήν τη φορά, όμως, ανεβάζει τον... πήχη και προσθέτει δύο ακόμα τρανταχτά ονόματα στο καστ: από τη μία τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και από την άλλη τον θεούλη Τσακ Νόρις! Τσακ Νόρις να παίζει σε ταινία με τίτλο «Οι αναλώσιμοι 2»; Μα δεν ταιριάζει! Μέχρι να ετοιμάσουμε τα πρώτα σχετικά ανέκδοτα (και μέχρι να βγει στις αίθουσες η ταινία, στις 17 Αυγούστου 2012), ρίξτε μια ματιά στο trailer!



Trailer



Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ
Sunday, January 15, 2012

Snow White and the Huntsman 2012





Snow White and the Huntsman 2012


Πλοκή


Μια διαφορετική εκδοχή του παραμυθιού της Χιονάτης μας παρουσιάζει ο άγνωστος Rupert Sanders στην πρώτη του ταινία. Ο κυνηγός, που αναλαμβάνει να σκοτώσει την Χιονάτη, τελικά γίνεται μέντορας και προστάτης της στην μάχη ενάντια στην κακιά Βασίλισσα. 

Μπορεί ο Sanders να είναι άγνωστος, άλλα όχι οι πρωταγωνιστές του. Το trailer μαρτυρά μια ενδιαφέρουσα ερμηνεία από την Charlize Theron στον ρόλο της κακιάς Βασίλισσας, ενώ σαν Χιονάτη θα δούμε την Kristen Stewart (Twilight) και σαν Κυνηγό τον Chris Hemsworth (Thor). To σενάριο υπογράφει εκτός των άλλων ο Hossein Amini (Drive).

Δεν πρόκειται για την μοναδική εκδοχή του παραμυθιού των αδερφών Grimm, που θα δούμε στον κινηματογράφο την επόμενη χρονιά. Ο Tarsem Singh, των Αθανάτων, σκηνοθετεί την Lilly Colins σαν Χιονάτη και την Julia Roberts σαν Βασίλισσα, στο Mirror, Mirror που έρχεται τον Μάϊο.

Όσον αφορά την Χιονάτη και τον Κυνηγό η πρεμιέρα της προγραμματίζεται για λίγο αργότερα, τον Ιούνιο του 2012.



Trailer



Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ
Saturday, January 14, 2012

Mirror Mirror 2012




Mirror Mirror  2012


Πλοκή


Το κλασικό παραμύθι “Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι” των αδερφών Grimm στη μεγάλη οθόνη σε μια νέα εκδοχή.
Η κακιά βασίλισσα (Julia Roberts) παίρνει τον έλεγχο του Βασιλείου και μια εξόριστη πριγκίπισσα (Lily Collins) ζητά τη βοήθεια των επτά πολύμηχανων νάνων για να διεκδικήσει το βασίλειο της.Μια εμπνευσμένη ταινία φαντασίας γεμάτη ζήλια, ρομαντισμό και προδοσία που θα αιχμαλωτίσει τη φαντασία του κοινού σε όλο τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Tarsem Singh Σενάριο: Jacob Grimm, Wilhelm Grimm, Melissa Wallack, Jason Keller, Melisa Wallack Ηθοποιοί: Julia Roberts, Lily Collins, Armie Hammer, Sean Bean, Nathan Lane, Mare Winningham Είδος ταινίας: Φαντασίας Πρεμιέρα (USA): 16-03-2012



Trailer




Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ
Friday, January 13, 2012

Madagascar 3: Europe's Most Wanted 2012





Madagascar 3: Europe's Most Wanted 2012


Πλοκή


Οι πιο αγαπημένοι ναυαγοί, επιτέλους βρήκαν τον δρόμο τους! Έξι χρόνια μετά την στιγμή που χάθηκαν από προσώπου γης, δίχως να αφήσουν το παραμικρό ίχνος, τα άγρια ζωάκια του κήπου της Νέας Υόρκης, αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ από το μακρινό τους ταξίδι στο νησί της Αφρικής, ανακαλύπτουν σιγά σιγά την ρότα που θα τα οδηγήσει σπίτι τους. Και αφού κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην δεύτερη περιπέτεια του υπέρ - επιτυχημένου franchise κινουμένων σχεδίων με τον τίτλο Madagascar, είναι πιθανό να συμβεί στην τρίτη τους εκδρομή στις μεγάλες οθόνες, που φέρει τον υπότιτλο Europe's Most Wanted. Δεν χρειάζεται φυσικά πολύ μυαλό για να κατανοηθεί πως το λιοντάρι, η ζέβρα, η καμηλοπάρδαλη, ο ιπποπόταμος, οι χαριτωμένοι πιγκουίνοι και η υπόλοιπη κομπανία, φτάνουν κολυμπώντας στις ακτές της Ευρώπης, για να προκαλέσουν αναταραχή στους κατοίκους της με την άγρια μεν, αλλά τόσο αθώα παρουσία τους. Από τα λιγοστά πλάνα του τρέιλερ, που η Dreamworks μόλις έριξε στην κυκλοφορία διαλαλώντας τον εμπορικό της τίτλο, που θα κάνει πρεμιέρα στους τρισδιάστατους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2012, η τρομερή συντροφιά μάλλον πρέπει να αναστάτωσε ολάκερη την Μεσόγειο, αφού την βλέπουμε να ισοπεδώνει την Κυανή Ακτή αλλά και να λαμβάνει μέρος σε τσίρκο που κάνει παράσταση εντός του... Κολοσσέο!
Φυσικά μαζί με τα θηριάκια, επιστρέφουν στους φωνητικούς ρόλους και οι ίδιοι πρωταγωνιστές, δηλαδή ο Ben Stiller, ο Davis Schwimmer, ο Chris Rock κι η Jada Pinkett, μαζί με τους Sacha Baron Cohen, Andy Richter και την πρωτάρα Frances McDormand, που υποδύεται την Γαλλίδα εκπρόσωπο του Νόμου που θέλει να τα συλλάβει...



Trailer



Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ
Thursday, January 12, 2012

G.I. Joe 2: Retaliation 2012





G.I. Joe 2: Retaliation 2012


Πλοκή


Ο αμερικανός στρατιώτης Joe Colton (Bruce Willis) πρέπει να εξολοθρεύσει τον θανάσιμο εχθρό του την Cobra αλλά και να αντιμετωπίσει τις απειλές απο το εσωτερικό της κυβέρνησης που θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη της ομάδας G.I. Joe.

Ηθοποιοί: Dwayne Johnson, Bruce Willis, Adrianne Palicki, D.J. Cotrona, Channing Tatum, Ray Park, Ray Stevenson, Jonathan Pryce, Byung-hun Lee, RZA, Elodie Yung, Joseph Mazzello, Walton Goggins, DeRay Davis Είδος ταινίας: Δράσης Πρεμιέρα (USA): 29-06-2012



Trailer




Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ
Wednesday, January 11, 2012

The Hobbit: An Unexpected Journey 2012





The Hobbit: An Unexpected Journey 2012


Πλοκή


Η δράση της ταινίας τοποθετείται στη Μέση Γη, 60 χρόνια πριν τον "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", την μεγάλη εμπορική επιτυχία, που κέρδισε εκτός από την αγάπη του κοινού και Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας με την "Επιστροφή του Βασιλιά". Οι δύο ταινίες θα γυριστούν σε ψηφιακό 3D, χρησιμοποιώντας οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Οι ταινίες "Χόμπιτ" ακολουθούν το ταξίδι του Μπίλμπο Μπάγκινς, ο οποίος ξεκινά μια επική αποστολή, προκειμένου να απελευθερωθεί το χαμένο βασίλειο των Νάνων, Έρεμπορ, το οποίο έχει κατακτήσει εδώ και πολύ καιρό ο δράκος Σμάουγκ. Ο Γκάνταλφ ο Γκρίζος θα τον προσεγγίσει αιφνίδια και χάρη σε αυτόν, ο Μπίλμπο θα ενώσει τις δυνάμεις του με μια ομάδα 13 νάνων, με επικεφαλής τον θρυλικό πολεμιστή Θόριν Δρύασπις.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μπίλμπο Μπάγκινς συναντάμε τον Μάρτιν Φρίμαν, ενώ ο Ίαν Μακ Κέλεν επιστρέφει στον ρόλο του Γκάνταλφ του Γκρίζου, η Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Γκαλάντριελ, ο Άντι Σέρκις στον ρόλο του Γκόλουμ και ο Ελάιτζα Γουντ στον ρόλο του Φρόντο. Ο Τζέφρι Τόμας και ο Μάικ Μιζράχι συμπληρώνουν το καστ, στους ρόλους των Βασιλιάδων των Νάνων, Θορ και Θρέιν, αντίστοιχα.
Η ταινία θα προβληθεί το Δεκέμβριο του 2012.



Trailer



Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ

Safe House 2012





Safe House 2012


Πλοκή


Ένας νεαρός πράκτορας της CIA πρέπει να μεταφέρει έναν επικίνδυνο εγκληματία σε άλλο ασφαλή προορισμό έπειτα από επίθεση που δέχονται στο κρησφύγετο όπου αρχικά βρίσκονταν... και η ανταλλαγή πυρών και οι καταδιώξεις που ακολουθούν είναι απλώς ασύλληπτες!Η ταινία κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2012.
Hθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ράιαν Ρέινολντς, Βέρα Φαρμίγκα, Ρόμπερτ Πάτρικ, Μπρένταν Γκλίσον, Σαμ Σέπαρντ, Λίαμ Κάνιγχαμ



Trailer



Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ
Tuesday, January 10, 2012

The Girl with the Dragon Tattoo 2012





The Girl with the Dragon Tattoo 2012


Πλοκή


Ο Μίκαελ Μπλόμκβιστ, ένας μεγαλόσχημος δημοσιογράφος με βεβαρημένο παρελθόν, αναλαμβάνει για λογαριασμό ενός ηλικιωμένου βιομήχανου να εξιχνιάσει την υπόθεση εξαφάνισης της 16χρονης ανιψιάς του, η οποία χρονολογείται πριν από 40 περίπου χρόνια. Κι ενώ στην πορεία αρχίζει να ανακαλύπτει πως η ιστορία της οικογένειας του βιομήχανου είναι ≪σπαρμένη≫ με μια πληθώρα ανομολόγητων μυστικών, η Λίσμπεθ Σάλαντερ, μια εκκεντρική hacker με punk attitude και συχνά προβλήματα με το νόμο, αποφασίζει να του προσφέρει μια αναπάντεχη χείρα βοηθείας...

Με ακόμη νωπές τις αναμνήσεις από τον εμπορικό και καλλιτεχνικό θρίαμβο του οσκαρικού "The Social Network", ο Ντέιβιντ Φίντσερ έβαλε πλώρη για ένα ακόμη μεγαλεπήβολο σχέδιο: το αγγλόφωνο remake της πρώτης εκ των ταινιών της πολυσυζητημένης νεονουάρ τριλογίας "Millennium".Η ταινία που έρχεται τον Ιανουάριο του 2012,είναι βασισμένη στο ομότιτλο best seller εκδοτικό φαινόμενο του -πρόωρα χαμένου- Σουηδού συγγραφέα και δημοσιογράφου Στιγκ Λάρσον, η ταινία αποτελεί, εκτός των άλλων, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον 49χρονο Αμερικανό σκηνοθέτη να επιστρέψει δριμύτερος στα ανήλιαγα, υπερβίαια μονοπάτια του "Seven" και του "Fight Club". Δυο φιλμ, τα οποία αποτελούν κατά γενική ομολογία τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του.



Trailer







Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ


John Carter 2012





John Carter 2012


Πλοκή


Ο Τζον Κάρτερ, ένας βετεράνος του αμερικανικού εμφυλίου με σοβαρά ψυχικά τραύματα, βρίσκεται αναπάντεχα παγιδευμένος σε έναν μυστηριώδη πλανήτη, ο οποίος όχι μόνο αργοπεθαίνει, αλλά είναι και βυθισμένος σε εμφύλιο σπαραγμό, καθώς οι κάτοικοί του μάχονται για την επιβίωσή τους. Σύντομα καταλήγει αιχμάλωτος της πανύψηλης πράσινης φυλής, αλλά όταν καταφέρνει να αποδράσει, πέφτει πάνω στην Πριγκίπισσα Θόρις, η οποία ζητά τη βοήθειά του, για να σώσει το λαό της. Αν και απρόθυμος αρχικά, ο μπαρουτοκαπνισμένος Τζον σύντομα συνειδητοποιεί ότι η μοίρα του μακρινού αυτού πλανήτη βρίσκεται πλέον στα χέρια του...

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος Άντριου Στάντον («WALL-E», «Ψάχνοντας το Νέμο»), μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το πρώτο μιας σειράς κλασικών μυθιστορημάτων του Έντγκαρ Ράις Μπάροουζ (δημιουργού του θρυλικού «Ταρζάν»), με τίτλο «A Princess of Mars». Μια επικών διαστάσεων εξωτική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, η οποία κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο του 2012,αποτελεί την παρθενική live action παραγωγή στην οποία συμμετέχει επίσημα η Pixar Animation Studios. Επικεφαλής του εντυπωσιακού πολυπρόσωπου καστ είναι ο Καναδός Τέιλορ Κιτς («X-Men, Η Αρχή: Wolverine», «Snakes on a Plane»), ο οποίος ως Τζον Μαρς πλαισιώνεται, μεταξύ άλλων, από τους Γουίλεμ Νταφό, Σαμάνθα Μόρτον, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Μαρκ Στρονγκ, Πόλι Γουόκερ και την Τεξανή Λιν Κόλινς («X-Men, Η Αρχή: Wolverine», «Ο Έμπορος της Βενετίας») στο ρόλο της Πριγκίπισσας Θόρις. Μια ταινία που, ούτε λίγο ούτε πολύ, βρίσκεται στα σκαριά από το... 1931!



Trailer





Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ

 
Monday, January 9, 2012

Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2012






Ghost Rider: Spirit of Vengeance 2012


Πλοκή


Μετά την πρώτη ταινία Ghost Rider, ο πύρινος μοτοσικλετιστής επιστρέφει στην νέα ταινία με όνομα Ghost Rider: Spirit of Vengeance που θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2012. Το cast εκτός από τον εκρηκτικό Nicolas Cage περιλαμβάνει και τους Idris Elba, Ciarαn Hinds, Christopher Lambert, Violante Placido, Johnny Whitworth και Fergus Riordan.

Καθώς ο Τζόνι Μπλέιζ ταξιδεύει στην Ευρώπη καλείται να αναλάβει να σταματήσει το διάβολο που θέλει να πάρει ανθρώπινη μορφή. Έτσι επιστρέφει στα καθήκοντά του ως Ghost Rider.  



Trailer







Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ


 

WRATH OF THE TITANS 2012





WRATH OF THE TITANS 2012


Πλοκή


Για όσους έψαχναν την συνέχεια του "300", μάλλον φαίνεται ήρθε η ώρα. Η συνέχεια του “Clash of the Titans”, έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2012. Μετά την νίκη επί του Κράκεν, ο Περσέας αποσύρεται για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του. 

Όμως η μάχη μεταξύ Θεών και Τιτάνων μαίνεται. Από τα Τάρταρα, ο Κρόνος, πατέρας όλων των θεών, σχεδιάζει να δραπετεύσει με την βοήθεια των υπόλοιπων Τιτάνων, του Άδη και του Άρη, για να φυλακίσει τον Δία. Ο Περσέας αναγκάζεται να αφήσει την οικογενειακή γαλήνη, όσο υπάρχει χρόνος, πριν επικρατήσει ολοκληρωτικό χάος από την στιγμή που ο αποδυναμωμένος Δίας πέσει στα χέρια των Τιτάνων. Γι’ αυτό αναγκάζεται να κατέβει στον Κάτω Κόσμο, έχοντας στο πλευρό του την Ανδρομέδα, τον Αργήνορα και τον Ήφαιστο.



Trailer





Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ

 

The Avengers 2012





The Avengers 2012


Πλοκή


Η Marvel το 'πε και το 'κανε: για πρώτη φορά στην ιστορία της 7ης Τέχνης, ο Iron Man, ο Captain America, ο Thor, ο Hulk και μερικοί ακόμη από τους δημοφιλέστερους υπερήρωες που συναντάμε στα comics της, εμφανίζονται μαζί στην ίδια ταινία,που κάνει πρεμιέρα την Άνοιξη του 2012. Ο Τζος Γουίντον, ιθύνων νους ορισμένων από τις πλέον επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές φαντασίας της τελευταίας 15ετίας («Buffy», «Firefly», «Dollhouse»), ανέλαβε να φέρει εις πέρας το μεγαλεπήβολο σχέδιο της ένωσης των κρίκων όλης αυτής της κινηματογραφικής αλυσίδας, η οποία ξεκίνησε το 2008 με το πρώτο «Iron Man», υποσχόμενος πως οι τρισδιάστατοι «Εκδικητές» του θα δώσουν νέο νόημα στον όρο «event movie». Οι Ντάουνι τζούνιορ, Έβανς και Χέμσγουορθ επιστρέφουν στους ρόλους των Iron Man, Captain America και Thor αντίστοιχα, ενώ στο πλάι τους θα δούμε, μεταξύ άλλων, τον Τζέρεμι Ρένερ ως Hawkeye και τον Μαρκ Ρούφαλο ως Μπρους Μπάνερ, αλλά και ως Hulk, χάρη στην τεχνική του performance capture. Όσο για τον σαρδόνιο Νικ Φιούρι του Τζάκσον, από «μεσάζοντας» προάγεται επιτέλους σε βασικό πρωταγωνιστή με σημαίνοντα ρόλο στα τεκτενόμενα.

Μια ιστορική μέρα ξημερώνει για τον πλανήτη μας, όταν ένας αναπάντεχος εχθρός αρχίζει να σπέρνει την καταστροφή. Ο Νικ Φιούρι, διευθυντής του διεθνούς οργανισμού SHIELD, ο οποίος έχει ως αντικείμενο τη διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας ανά την υφήλιο, συνειδητοποιεί πως προκειμένου να ανατραπεί η κρισιμότατη αυτή κατάσταση, που έχει φέρει την ανθρωπότητα στο χείλος του γκρεμού, υπάρχει μόνο μία λύση: να συγκεντρώσει τους Εκδικητές...



Trailer







Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ

 

THE DARK KNIGHT RISES 2012





THE DARK KNIGHT RISES 2012


Πλοκή

Η τριλογία του Μπάτμαν δια χειρός Κρίστοφερ Νόλαν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012 και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου. Τότε θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η τελευταία ταινία της σειράς με τίτλο «The Dark Knight Rises». Για πρώτη φορά τρεις ταινίες Μπάτμαν γυρίζονται από τον ίδιο σκηνοθέτη έχοντας στον κεντρικό ρόλο τον ίδιο πρωταγωνιστή (τον Κρίστιαν Μπέιλ στην περίπτωσή μας). Σίγουρα στο μέλλον ο σκοτεινός εκδικητής της Γκόθαμ Σίτι θα αναβιώσει κινηματογραφικά μιας που καινούργιοι σινεφίλ θα μπουν στην αγορά, έτοιμοι να καταναλώσουν εκ νέου το μύθο. Να σημειώσουμε πως τον «κακό» της ταινίας, τον Bane, τον υποδύεται ο Τομ Χάρντι, η Αν Χάθαγουεϊ εμφανίζεται ως Catwoman και ναι, μέχρι να βγει η ταινία στις αίθουσες θα δούμε πάρα πολλά ακόμα τρέιλέρ της.



Trailer





Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ

 
Saturday, January 7, 2012

UNDERWORLD 4:THE AWAKENING 2012






UNDERWORLD 4:THE AWAKENING 2012

Πλοκή




Το Awakening ( Ξύπνημα), γνωστό και ως Underworld 4, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου του 2012. Θα πρόκειται για τη δεύτερη συνέχεια της ταινίας Underworld, με το Rise of the Lycans να είναι prequel και το Evolution η πρώτη συνέχεια.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Screen Gems, η πλοκή έχει ως εξής: Η… Kate Beckinsale, η πρωταγωνίστρια των δύο προηγούμενων ταινιών, επιστρέφει υποδυόμενη τον ηγετικό ρόλο της πολεμίστρια βαμπίρ που ακούει στο όνομα Selene, η οποία δραπετεύει από μια 12ετή φυλάκιση όπου βρισκόταν σε λήθαργο. Να σημειώσουμε ότι τα 12 αυτά χρόνια διεξάγονταν πειράματα πάνω της.

Στον κόσμο που αντικρίζει έχουν αλλάξει πολλά, μιας και πλέον η ύπαρξη τόσο των βρικολάκων, όσο και τον λυκανθρώπων είναι γνωστή στους ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να εξοντώσουν και τα δύο αυτά είδη.



Trailer





Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ

 

INNKEEPERS 2011








INNKEEPERS 

2011 

HDRip





Πλοκή

Μετά από 100 χρόνια λειτουργίας το ξενοδοχείο "Yankee Pedlar" κλείνει λόγω αναδουλειάς. Τελευταίο Σαββατοκύριακο ανοικτό, τελευταίοι πελάτες μαζί με τους δύο τελευταίους ρεσεψιονίστες, τον Luke και την Claire. Μες την απελπιστική τους βαρεμάρα, οι υπάλληλοι αποφασίζουν να εξερευνήσουν τον θρύλο για το φάντασμα της χήρας Madeline O'Malley η οποία έχει ήδη φανερωθεί στον Luke. Οπλισμένοι με ένα μικρόφωνο θέλουν να καταγράψουν κάθε ήχο που προδίδει περίεργη παρουσία, αφού έχουν να εμπλουτίσουν σε οπτικοακουστικό υλικό το σάιτ που στήνει ο Luke για την μεταφυσική δραστηριότητα του ξενοδοχείου και η τελευταία τους ευκαιρία είναι αυτό το Σαββατοκύριακο!
Ο καθένας στη βάρδιά του καλεί το πνεύμα μέχρι που αυτό τελικά κάνει την εμφάνισή του και κατατρομάζει την Claire. Μια ξεπεσμένη ηθοποιός που διαμένει στο ξενοδοχείο προσφέρεται να τη βοηθήσει! Το επόμενο βράδυ και ενώ τα πίνει με τον συνάδελφό της για να συνέλθει, άλλωστε όπως της λέει, όσα είδε μπορεί να είναι αποκυήματα της φαντασίας της, έχει την ιδέα...

Σκηνοθέτης: Ti West
Σενάριο: Ti West
Ηθοποιοί: Sara Paxton, Pat Healy, Kelly McGillis, George Riddle, Lena Cunham
Είδος: Τρόμου, Θρίλερ
Πρώτη Προβολή: 3 Φεβρουαρίου του 2012 (ΗΠΑ)
Χώρα /΄Ετος Παραγωγής: ΗΠΑ 2011
Γλώσσα: Αγγλικά
Διάρκεια: 100΄
Aπόδοση διαλόγων εξ΄ακοής: maritsa




Trailer



Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ