Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Tuesday, January 10, 2012

John Carter 2012





John Carter 2012


Πλοκή


Ο Τζον Κάρτερ, ένας βετεράνος του αμερικανικού εμφυλίου με σοβαρά ψυχικά τραύματα, βρίσκεται αναπάντεχα παγιδευμένος σε έναν μυστηριώδη πλανήτη, ο οποίος όχι μόνο αργοπεθαίνει, αλλά είναι και βυθισμένος σε εμφύλιο σπαραγμό, καθώς οι κάτοικοί του μάχονται για την επιβίωσή τους. Σύντομα καταλήγει αιχμάλωτος της πανύψηλης πράσινης φυλής, αλλά όταν καταφέρνει να αποδράσει, πέφτει πάνω στην Πριγκίπισσα Θόρις, η οποία ζητά τη βοήθειά του, για να σώσει το λαό της. Αν και απρόθυμος αρχικά, ο μπαρουτοκαπνισμένος Τζον σύντομα συνειδητοποιεί ότι η μοίρα του μακρινού αυτού πλανήτη βρίσκεται πλέον στα χέρια του...

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος Άντριου Στάντον («WALL-E», «Ψάχνοντας το Νέμο»), μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το πρώτο μιας σειράς κλασικών μυθιστορημάτων του Έντγκαρ Ράις Μπάροουζ (δημιουργού του θρυλικού «Ταρζάν»), με τίτλο «A Princess of Mars». Μια επικών διαστάσεων εξωτική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, η οποία κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο του 2012,αποτελεί την παρθενική live action παραγωγή στην οποία συμμετέχει επίσημα η Pixar Animation Studios. Επικεφαλής του εντυπωσιακού πολυπρόσωπου καστ είναι ο Καναδός Τέιλορ Κιτς («X-Men, Η Αρχή: Wolverine», «Snakes on a Plane»), ο οποίος ως Τζον Μαρς πλαισιώνεται, μεταξύ άλλων, από τους Γουίλεμ Νταφό, Σαμάνθα Μόρτον, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Μαρκ Στρονγκ, Πόλι Γουόκερ και την Τεξανή Λιν Κόλινς («X-Men, Η Αρχή: Wolverine», «Ο Έμπορος της Βενετίας») στο ρόλο της Πριγκίπισσας Θόρις. Μια ταινία που, ούτε λίγο ούτε πολύ, βρίσκεται στα σκαριά από το... 1931!



Trailer





Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ

 

0 comments:

Post a Comment