Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Wednesday, February 29, 2012

Friends with Kids 2012





Friends with Kids 2012


Πλοκή


Ένα ζευγάρι αγαπημένων φίλων βλέποντας πόσο έχουν αλλάξει άλλα φιλικά τους ζευγάρια που έχουν κάνει παιδιά, αποφασίζουν να κάνουν παιδί αλλά να συνεχίσουν την κοινή τους ζωή πλατωνικά και να κάνουν ελεύθερα δεσμούς με άλλους.
Κωμωδία της Jennifer Westfeldt που κάνει την πρώτη κινηματογραφική της προσπάθεια και που έχει γράψει επίσης το σενάριο αλλά και πρωταγωνιστεί. Μαζί της και το πρωταγωνιστικό τρίο από τις Φιλενάδες (Bridesmaids) Kristen Wiig, Chris O’Dowd και Maya Rudolph αλλά και ο Adam Scott με την Megan Fox.
To Friends with Kids Θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 9 Μαρτίου 2012 και περιμένουμε την ημερομηνία προβολής της και για την Ελλάδα.



Trailer




Saturday, February 25, 2012

The Pirates! Band of Misfits 2012





The Pirates! Band of Misfits 2012


Πλοκή


Ο Καπετάνιος Πειρατής, ένας ενθουσιώδης κουρσάρος ο οποίος δε φημίζεται ακριβώς για τον τρόμο που προκαλεί στους απανταχού ναυτικούς, έχει έναν και μοναδικό στόχο στην «καριέρα» του: να αναδειχθεί... «Πειρατής της Χρονιάς»! Αποφασισμένος να πετύχει κι αδιαφορώντας για τους ανομολόγητους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν οι αχανείς ωκεανοί, πείθει το πλήρωμά του, μια ετερόκλητη σύναξη από γκαντέμηδες θαλασσόλυκους του... γλυκού νερού, να βάλει τα δυνατά του, προκειμένου να κατατροπώσει τους αντιπάλους του, τον Μαύρο Μπέλαμι και την Λιζ Χατζάρα. Όμως, πολύ σύντομα οι τρεις πειρατές θα αναγκαστούν να συμμαχήσουν απέναντι στον κοινό εχθρό: μια διαβολική βασίλισσα, ταγμένη στην εξάλειψη της πειρατείας! 
Η ταινία είναι τρισδιάστατη.Πρεμιέρα στην Ελλάδα:12 Απριλίου 2012.
Cast:Hugh Grant ... Pirate Captain (voice)
Jeremy Piven ... Black Bellamy (voice)
Salma Hayek ... Cutlass Liz (voice)
David Tennant ... Young Scientist (voice)
Imelda Staunton ... Queen (voice)
Martin Freeman ... Pirate (voice)



Trailer




Thursday, February 23, 2012

APART 2012





APART 2012


Πλοκή



Πάσχοντας από μια σπάνια ψυχολογική διαταραχή, ο Noah Greene και η Emily Gates πρέπει να αποκαλύψουν το μυστήριο ενός τραγικού παρελθόντος, προκειμένου να βρουν την ελπίδα για το μέλλον. 
του Άαρον Ροτινγκχάους
με τους Ολέσια Ρούλιν, Τζος Ντάντζιγκερ, Μπρους ΜακΓκιλ, Λόι Λόρεν Έινταμς, Μάικλ Μπάουεν, Σιου Ροκ, Ντέιβιντ Μπορν 
Πρεμιέρα:Μάρτιος 2012.


Trailer




Wednesday, February 22, 2012

The Cabin in the Woods 2012





The Cabin in the Woods  2012


Πλοκή


Ο Curt (Chris Hemsworth) μαζί με μια ομάδα φίλων πηγαίνουν σε μια απομακρυσμένη γραφική καλύβα στο δάσος για να περάσουν λίγες μέρες χαλάρωσης. Εκεί, ξυπνάνε κάτι τεράστιο και τρομακτικό και η μόνη λύση για να επιβιώσουν είναι να παραμείνουν ενωμένοι πριν ο χρόνος του εξαντληθεί.
Σκηνοθεσία: Drew Goddard Σενάριο: Joss Whedon, Drew Goddard Ηθοποιοί: Richard Jenkins, Bradley Whitford, Jesse Williams, Chris Hemsworth, Fran Kranz, Kristen Connolly Είδος ταινίας: Τρόμου Πρεμιέρα (USA): 12-04-2012.



Trailer




Tuesday, February 21, 2012

Marley 2012





Marley 2012


Πλοκή


Μια σπουδή πάνω στον πρωτοπόρο κι επαναστάτη μουσικό της ρέγκε, Μπομπ Μάρλεϊ (1945-81), με αρχειακό υλικό που έδωσε η ίδια η οικογένεια του μουσικού.
Με τους:Bob Marley,Ziggy Marley,Jimmy Cliff,Cedella Marley,Lee Perry.
Πρεμιέρα:Απρίλιος 2012.

Αρχικά, ο Martin Scorsese σκόπευε να γυρίσει το βιογραφικό ντοκιμαντέρ, αλλά το πρόγραμμα του δεν το επέτρεψε και το σχέδιο πέρασε στον Jonathan Demme. Το 2009, όμως, οι δημιουργικές διαφορές του σκηνοθέτη με τον παραγωγό Steve Bing σταμάτησαν την ταινία πάνω στο μοντάζ.



Trailer




Monday, February 20, 2012

47 Ronin 2012





47 Ronin 2012


Πλοκή


18ος αιώνας, Ιαπωνία. 47 δόκιμοι σαμουράι ορκίζονται να εκδικηθούν για τον θάνατο του δάσκαλου τους. Ηγέτης είναι ο Οΐσι και στην ομάδα μπαίνει ο Κάι, ένας περιπλανώμενος μαχητής, αναζητώντας τον φονιά λόρδο Κίρα. 
Η ιστορία αφορά τον διασημότερο θρύλο των Σαμουράι, τοποθετημένος το 1701) κι έχει περιγραφτεί ως ο «εθνικός θρύλος της Ιαπωνίας». Από το 1910, έχει μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη, με διασημότερες τις εκδοχές του 1962 (Chushingura) και του 1994 (Shijushichinin no Shikaku).Η ταινία είναι τρισδιάστατη. 
Πρεμιέρα:Νοέμβριος 2012.
Ηθοποιοί:Keanu Reeves,Tadanobu Asano,Ken Watanabe,Hiroyuki Sanada,Tadanobu Asano.



Trailer




Sunday, February 19, 2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 2012





The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2  2012


Πλοκή


Στη συνέχεια της Χαραυγής μετά τη γέννηση της Ρενεσμέ της κόρης της Μπέλα και του Έντουαρντ, οι Κούλεν καλούν και τις υπόλοιπες φυλές των Βαμπίρ για να προστατεύσουν το παιδί από τις επιβουλές των Βολτούρι.
Παίζουν:Κρίστεν Στιούαρτ,Ρόμπερτ Πάτινσον,Τέιλορ Λότνερ,Anna Kendrick,Άσλεϊ Γκριν,Τζάκσον Ραθμπόουν,Νίκι Ριντ,Κέλαν Λουτζ,Πήτερ Φατσινέλι,Μάικλ Σιν,Ελίζαμπεθ Ρίζερ,Μπίλι Μπερκ 
Το  trailer θα είναι διαθέσιμο το Μάρτιο.
Πρεμιέρα ταινίας:Νοέμβριος 2012.



Saturday, February 18, 2012

A Thousand Words 2012





A Thousand Words 2012


Πλοκή


Ο Τζακ είναι ένας μπλαζέ τύπος μπλέκεται με έναν γκουρού συγγραφέα, τον Δρ Σίνια, και βρίσκει τον απόλυτο μπελά. Μετά από χίλιες λέξεις που θα βγουν από το στόμα του, θα πεθάνει. 
Παίζουν:Eddie Murphy,Cliff Curtis,Allison Janney,Clark Duke,Ariel Winter
Πρεμιέρα:Μάρτιος 2012.



Trailer




Friday, February 17, 2012

Detachment 2012





Detachment 2012


Πλοκή


Ένα χρονικό τριών εβδομάδων της ζωής διαφόρων καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διαχειριστών και φοιτητών, όπως φαίνεται μέσα από τα μάτια ενός αναπληρωτή καθηγητή.
του Τόνι Κάγιε
με τους Κριστίνα Χέντρικς, Μπράιαν Κράνστον, Άντριεν Μπρόντι, Τζέιμς Κάαν, Λούσι Λίου, Μπλάιθ Ντάνερ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν



Trailer




Thursday, February 16, 2012

Total Recall 2012






Total Recall 2012


Πλοκή


Καλώς ήλθατε στην Recall, στην εταιρεία που μπορεί να κάνει τα όνειρά σας αληθινές  αναμνήσεις. Ο Douglas Quaid (Colin Farrell), ένας υπάλληλος της εταιρείας, ο οποίος αν και λατρεύει την όμορφη γυναίκα του (Kate Beckinsale), το ταξίδι του μυαλού φαίνεται να είναι η ιδανική θεραπεία για την πραγματική του ζωή αφού οι αναμνήσεις του ως κατάσκοπος φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του. Αλλά όταν η διαδικασία πηγαίνει στραβά, ο Quaid γίνεται θήραμα. Τα βάζει με την αστυνομία η οποία διοικείται απο τον Καγκελάριο Cohaagen (o Bryan Cranston του Breaking Bad), τον αρχηγό του ελευθερού κόσμου. Ο Quaid συνεργάζεται με μια μαχητή των ανταρτών (Jessica Biel) για να φθάσει τον επικεφαλή της παράνομης αντίστασης (Bill Nighy) με σκοπό να σταματήσει τον Cohaagen. Τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας γίνονται θολά και το πεπρωμένο κρέμεται από μια κλωστή για τον Quaid, όταν ανακαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα, την πραγματική του αγάπη και την αληθινή του μοίρα. 
Πρεμιέρα: 02 Αυγούστου 2012.



Trailer





Wednesday, February 15, 2012

Red Lights 2012





Red Lights 2012


Πλοκή


Η ψυχολόγος Μάργκαρετ Μάθεσον μελετά την μεταφυσική δραστηριότητα για παραπάνω από 30 χρόνια και είναι πεπεισμένη πως πίσω από τέτοιους ισχυρισμούς υπάρχει πάντα μια λογική εξήγηση. Με τον βοηθό της Τομ Μπάκλει μελετούν διάφορα μεταφυσικά φαινόμενα προσπαθώντας να αποδείξουν ότι πίσω από αυτά κρύβονται κοινές απάτες.  Όμως μετά από μια αινιγματική απουσία 30 ετών εμφανίζεται πάλι στο προσκήνιο το Σάιμον Σίλβερ, ένα τυφλό μέντιουμ για να προβληματίσει και την ορθόδοξη επιστήμη και στους σκεπτικιστές ψυχολόγους. Ο Τομ τότε αποκτά εμμονή με τον Σίλβερ που ο  μαγνητισμός του μεγαλώνει συνέχεια σε κάθε επίδειξη που κάνει με νέα ανεξήγητα γεγονότα. 
Παίζουν:Robert De Niro, Sigourney Weaver,Cillian Murphy,Elizabeth Olsen, Joely Richardson



Trailer




Tuesday, February 14, 2012

THE ODD LIFE OF TIMOTHY GREEN 2012





THE ODD LIFE OF TIMOTHY GREEN 2012


Πλοκή


Ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά θάβει στην αυλή τους, ένα κουτί το οποίο περιέχει όλες τις επιθυμίες τους για ένα μωρό. Σύντομα, γεννιέται το παιδί τους, αν και ο Timothy Green δεν είναι έτσι όπως φαίνεται. 
του Πίτερ Χέτζες
με τους Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζόελ Έγκερτον, Ρον Λίβινγκστον, Ρόζμαρι Ντεβίτ, Νταϊάν Γουέστ, Μάικλ Άρντεν
Πρεμιέρα:15/8/2012 (ΗΠΑ)



Trailer




Monday, February 13, 2012

Rock Of Ages 2012





Rock Of Ages 2012


Πλοκή


To Rock of Ages είναι η κινηματογραφική μεταφορά του μουσικού βιβλίου του Chris D’Arienzo που έγινε επίσης και μεγάλη θεατρική επιτυχία ξεκινώντας δειλά από το Los Angeles το 2006 για να φθάσει το 2009 στο Broadway όπου παίζεται μέχρι και σήμερα.
Η ιστορία περιγράφει την προσπάθεια ενός νεαρού ζευγαριού του Drew (Diego Boneta) και της Sherrie (Julianne Hough) που κυνηγούν το όνειρό τους στη Πόλη των Αγγέλων το 1987 από όπου ξεκινά και η ταινία.
Μαζί τους πρωταγωνιστεί και ο Tom Cruise στο ρόλο του Stacee Jaxx του τραγουδιστή του super group Arsenal και μεγαλύτερου αστέρα της Rock. Μετέχουν επίσης πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί όπως η Catherine Zeta-Jones, ο Alec Baldwin και ο Paul Giamatti, ενώ τους υποστηρίζουν και οι Russell Brand και Bryan Cranston.
To Rock of Ages είναι λίγο μιούζικαλ, λίγο κωμωδία, λίγο έως πολύ ρομάντζο, έχει δηλαδή όλα τα στοιχεία για να ικανοποιήσει ένα ευρύ κοινό και θα παιχτεί στις αίθουσες στις ΗΠΑ την 1η Ιουνίου 2012.
Tom Cruise ... Stacee Jaxx
Malin Akerman ... Constance Sack
Bryan Cranston ... Mayor Mike Whitmore
Catherine Zeta-Jones ... Patricia Whitmore
Alec Baldwin ... Dennis Dupree
Paul Giamatti ... Paul Gill
Russell Brand ... Lonnie
Julianne Hough ... Sherrie Christian
Will Forte ... Mitch Miley
Diego Boneta ... Drew Boley
Kevin Nash ... Body Guard for Stacee Jaxx
Mary J. Blige ... Justice Charlier



Trailer




Sunday, February 12, 2012

Ice Age: Continental Drift 2012





Ice Age: Continental Drift 2012


Πλοκή


Η τελευταία προσπάθεια του Σκρατ να θάψει το βελανίδι του, καταλήγει στο κέντρο της Γης, προκαλώντας σεισμική δραστηριότητα τέτοιου μεγέθος, λες και η Μητέρα Φύση αποφάσισε να ανακαινίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Η κίνηση των ηπείρων ωθεί τον Μάνι, τον Σιντ και τον Ντιέγκο στη θάλασσα, χωρίζοντάς τους από την υπόλοιπη παρέα. Ο Μάνι υπόσχεται στην Έλι ότι θα γυρίσει πίσω, αλλά δεν γνωρίζει πώς θα το καταφέρει. Χρησιμοποιώντας το παγόβουνό τους ως προχειροφτιαγμένο καράβι, το τρίο ξεκινά μια επική θαλάσσια περιπέτεια, που θα τους οδηγήσει σε ηρωικές πράξεις, πέρα από κάθε προηγούμενο. Στο μεγάλο αυτό ταξίδι της επιστροφής, έρχονται αντιμέτωποι με εξωτικά θαλάσσια πλάσματα, πειρατές και ανακαλύπτουν έναν νέο κόσμο. Όσο για τον Σκρατ, αυτή τη φορά, κυνηγάει το βελανίδι του σε μέρη που κανένας προϊστορικός σκίουρος δεν έχει βρεθεί ποτέ. 
Η ταινία είναι τρισδιάστατη. 
Πρεμιέρα,τον Ιούλιο του 2012(USA).



Trailer




Saturday, February 11, 2012

THE RAVEN 2012





THE RAVEN 2012


Πλοκή


Το 1849, ένας κατά συρροήν δολοφόνος σπέρνει τον τρόμο στους δρόμους της Βαλτιμόρης. Σύντομα ο Έντγκαρ Άλαν Πόε αντιλαμβάνεται πως οι μέθοδοι του δολοφόνου είναι βγαλμένες από τις ιστορίες του. Καθώς ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται, η αστυνομία ζητά τη βοήθεια του Πόε. Ο θρυλικός συγγραφέας τρόμου αρνείται αρχικά, μέχρι που η αρραβωνιαστικιά του πέφτει στα χέρια του δολοφόνου. Ο Πόε συνεργάζεται με έναν φιλόδοξο νεαρό αστυνόμο, σε μια αμείλικτη καταδίωξη για να αποκαλύψουν το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τους φόνους, πριν να είναι πολύ αργά για την μοναδική του αγάπη. 
του Τζέιμς ΜακΤάιγκ
με τους Τζον Κιούζακ Λιουκ Έβανς, Άλις Ιβ, Μπρένταν Γκλίζον
Πρεμιέρα:15/3/2012 (Ελλάδα)



Trailer




Thursday, February 9, 2012

Moonrise Kingdom 2012





Moonrise Kingdom 2012


Πλοκή


Ο σκηνοθέτης με την μοναδικό οπτική Ουές Άντερσον (“Fantastic Mr. Fox”), συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό cast για την πολυαναμενόμενη νέα του ταινία, που περιλαμβάνει τους Μπρους Ουίλις, Όουεν Ουίλσον, Έντουαρντ Νόρτον, Φράνσες ΜακΝτόρμαντ, Μπιλ Μάρεϊ, Χάρβεϊ Καϊτέλ και Τίλντα Σουίντον. Το MOONRISE KINGDOM διαδραματίζεται στα ανοικτά των ακτών της Νέας Αγγλίας το καλοκαίρι του 1965 και αφηγείται την ιστορία δύο δωδεκάχρονων που ερωτεύονται, υπογράφουν ένα μυστικό συμβόλαιο και τρέχουν μαζί στη ζούγκλα. Ενώ οι αρχές προσπαθούν να τους συλλάβουν, ξεσπά μια φονική καταιγίδα μετατρέποντας την ειρηνική κοινότητα του νησιού σε σκέτη καταστροφή.
του Ουές Άντερσον
με τους Μπρους Ουίλις, Όουεν Ουίλσον, Έντουαρντ Νόρτον, Φράνσες ΜακΝτόρμαντ, Μπιλ Μάρεϊ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Τίλντα Σουίντον
Πρεμιέρα:25/5/2012 (ΗΠΑ)¨



Trailer





Wednesday, February 8, 2012

Prometheus 2012




Prometheus 2012


Πλοκή


Στο μακρινό μέλλον, δυο υπερδυνάμεις ελέγχουν τον πλανήτη Γη και πολεμούν μεταξύ τους για τους φυσικούς πόρους του ηλιακού μας συστήματος.
Όταν η μια πλευρά στέλνει μια αποστολή σε έναν μακρινό πλανήτη για να τον ετοιμάσει για την αποίκηση των ανθρώπων, θα ανακαλύψουν μια επικύνδινη φυλή ιθαγενών από βιο-μηχανικούς δολοφόνους. Θα πρέπει να δώσουν μια τρομακτική μάχη για να σώσουν το μέλλον της ανθρωπότητας.
Σκηνοθεσία: Ridley Scott Σενάριο: Damon Lindelof, Jon Spaihts Ηθοποιοί: Michael Fassbender, Charlize Theron, Noomi Rapace, Patrick Wilson, Idris Elba, Guy Pearce, Rafe Spall, Logan Marshall-Green Είδος ταινίας: Δράσης Πρεμιέρα (USA): 08-06-2012



Trailer




Tuesday, February 7, 2012

Men in Black 3 2012





Men in Black 3 2012


Πλοκή


Ο πράκτορας Jay (Will Smith) ταξιδεύει πίσω στο χρόνο στο έτος 1969, όπου και συνεργάζεται με την νεότερη έκδοση του πράκτορα Kay (Josh Brolin) για να προστατεύσουν το μέλλον του πλανήτη και να σώσουν την ανθρωπότητα.
Σκηνοθεσία: Barry Sonnenfeld Σενάριο: Etan Cohen, David Koepp Ηθοποιοί: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Emma Thompson, Jemaine Clement, Alice Eve, Nicole Scherzinger Είδος ταινία: Δράσης Πρεμιέρα (Ελλάδα): 24-05-2012



Trailer