Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Monday, February 13, 2012

Rock Of Ages 2012





Rock Of Ages 2012


Πλοκή


To Rock of Ages είναι η κινηματογραφική μεταφορά του μουσικού βιβλίου του Chris D’Arienzo που έγινε επίσης και μεγάλη θεατρική επιτυχία ξεκινώντας δειλά από το Los Angeles το 2006 για να φθάσει το 2009 στο Broadway όπου παίζεται μέχρι και σήμερα.
Η ιστορία περιγράφει την προσπάθεια ενός νεαρού ζευγαριού του Drew (Diego Boneta) και της Sherrie (Julianne Hough) που κυνηγούν το όνειρό τους στη Πόλη των Αγγέλων το 1987 από όπου ξεκινά και η ταινία.
Μαζί τους πρωταγωνιστεί και ο Tom Cruise στο ρόλο του Stacee Jaxx του τραγουδιστή του super group Arsenal και μεγαλύτερου αστέρα της Rock. Μετέχουν επίσης πρωτοκλασάτοι ηθοποιοί όπως η Catherine Zeta-Jones, ο Alec Baldwin και ο Paul Giamatti, ενώ τους υποστηρίζουν και οι Russell Brand και Bryan Cranston.
To Rock of Ages είναι λίγο μιούζικαλ, λίγο κωμωδία, λίγο έως πολύ ρομάντζο, έχει δηλαδή όλα τα στοιχεία για να ικανοποιήσει ένα ευρύ κοινό και θα παιχτεί στις αίθουσες στις ΗΠΑ την 1η Ιουνίου 2012.
Tom Cruise ... Stacee Jaxx
Malin Akerman ... Constance Sack
Bryan Cranston ... Mayor Mike Whitmore
Catherine Zeta-Jones ... Patricia Whitmore
Alec Baldwin ... Dennis Dupree
Paul Giamatti ... Paul Gill
Russell Brand ... Lonnie
Julianne Hough ... Sherrie Christian
Will Forte ... Mitch Miley
Diego Boneta ... Drew Boley
Kevin Nash ... Body Guard for Stacee Jaxx
Mary J. Blige ... Justice Charlier



Trailer




0 comments:

Post a Comment