Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Tuesday, January 24, 2012

Resident Evil: Retribution 2012





Resident Evil: Retribution 2012


Πλοκή


H Milla Jovovich ενώνει πάλι τις δυνάμεις της με την Michelle Rodriguez για να πολεμήσουν το υπέρτατο κακό στην πέμπτη συνέχεια του Resident Evil.
Σε μια προσπάθεια να δώσουν νέα ώθηση στη σειρά επέστρεψε όχι μόνο ο σκηνοθέτης του πρώτου Paul W.S. Anderson, αλλά και η Rain Ocampo δηλαδή η Μισέλ Ροντρίγκεζ (Αvatar, Fast and Furious, Machete).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη “Ο θανατηφόρος Τ-virus συνεχίζει να καταστρέφει τη Γη μεταμορφώνοντας το πληθυσμό σε ζόμπι. Η τελευταία και μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας, η Άλις, ξυπνά στην καρδία των εγκαταστάσεων του Umbrella και ανακαλύπτει περισσότερα για το μυστηριώδες παρελθόν της καθώς εξερευνά περισσότερο το συγκρότημα. Χωρίς ένα ασφαλές καταφύγιο, η Άλις συνεχίζει να κυνηγά τους υπεύθυνους για το ξέσπασμα του κακού. Μια καταδίωξη που την φέρνει από το Τόκιο έως τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον και τη Μόσχα, με αποκορύφωμα μια τρομερή αποκάλυψη που θα την αναγκάσει να επανεξετάσει όλα όσα κάποτε θεωρούσε πως είναι αληθινά. Με τη βοήθεια νέων συμμάχων αλλά και γνωστών φίλων η Άλις πρέπει να αγωνιστεί για να επιζήσει αρκετά ώστε να ξεφύγει από ένα εχθρικό κόσμο στο χείλος της λήθης. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.”

Επιστρέφουν επίσης η Sienna Guillory ως Τζιλ Βάλενταϊν η οποία μάλιστα αναβαθμίζεται ως νούμερο ένα κακός της ταινίας, όπως επίσης ο Boris Kodjoe και ο Shawn Roberts.

Το Resident Evil: Retribution θα έρθει σε 3D και θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 14 Σεπτεμβρίου 2012.



Trailer




Ρίξτε μια ματιά και στο forum μας εδώ

1 comments:

Anonymous said... at April 26, 2012 at 10:42 AM

οκ

Post a Comment