Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Saturday, March 31, 2012

Bel Ami 2012






Bel Ami 2012


Πλοκή


Το χρονικό του Ζορζ Ντιροΐ, του άντρα που ανήλθε στην εξουσία του Παρισιού με το να εκμεταλλεύεται πλούσιες γυναίκες. 
Cast:Robert Pattinson,Christina Ricci,Uma Thurman,Kristin Scott Thomas,Colm Meaney
Πρεμιέρα:8 Ιουνίου 2012



Trailer



Monday, March 26, 2012

Meeting Evil 2012





Meeting Evil 2012


Πλοκή


Ένας απογοητευμένος οικογενειάρχης, ο Τζον, έχει συνωθήσει να του φέρονται σαν να είναι χαλάκι εξώπορτας. Ούτε ως οικογενειάρχης είναι πετυχημένος, αφού τόσο αυτός απατά τη σύζυγο του, όσο κι αυτή τον Τζον. Η ζωή του θα αλλάξει μέσα σε μία μέρα. Στο δρόμο του θα βρεθεί ο Ρίτσι, ένας ψυχοπαθής δολοφόνος, απειλώντας την οικογένεια του Τζον. Τώρα, ο Τζον πρέπει να σηκώσει ανάστημα και να γίνει ένας ήρωας για να προστατεύσει το σπίτι του. 
Cast:Luke Wilson,Samuel L. Jackson,Leslie Bibb,Tracie Thoms,Peyton List (II).
Πρεμιέρα:4 Μαίου 2012(USA).


Trailer



Thursday, March 22, 2012

Dark Shadows 2012





Dark Shadows 2012


Πλοκή



1752. Ο Τζόσουα και η Ναόμι Κόλινς μαζί με τον παιδί τους, Μπαρνάμπας, αποπλέουν από το Λίβερπουλ για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική. Ο ωκεανός, όμως, δεν είναι αρκετός για να ξεφύγουν από την οικογενειακή τους κατάρα. Περνούν δύο δεκαετίες κι ο Μπαρνάμπας είναι πια πάμπλουτος κι έχει όλη την πόλη, το Κόλινσπορτ του Μέιν, συμπεριλαμβανομένου και τις κυρίες, στα πόδια του. Το μοιραίο λάθος θα γίνει όταν ραγίζει την καρδιά της Αντζελίκ, που τυγχάνει να είναι μάγισσα. Αυτή τον καταριέται να γίνει βρικόλακας και να θαφτεί ζωντανός. Δύο αιώνες μετά, ο Μπαρνάμπας απελευθερώνεται από τον τάφο του για να δει έναν κόσμο ολότελα αλλαγμένο. 
Cast:Johnny Depp,Chloe Grace Moretz,Eva Green,Michelle Pfeiffer,Jackie Earle Haley
Μια ταινία του Tim Burton.
Πρεμιέρα στην Ελλάδα:17 Μαίου 2012.  
Βασισμένο στο γοτθικού ύφους σίριαλ του ABC. Ξεκίνησε το 1966 άχρωμο κι από το 1967 ως το 1971 έγινε έγχρωμο. Εκτός από τον Tim Burton και τον Johnny Depp, η Madonna έχει δηλώσει μεγάλη θαυμάστρια της εκπομπής. 



Trailer



Monday, March 19, 2012

Hotel Transylvania 2012





Hotel Transylvania 2012


Πλοκή

Μακριά από τον κόσμο των ανθρώπων, ο Δράκουλας διευθύνει το ξενοδοχείο Τρανσυλβανία, ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων για όλα τα τέρατα. Για να γιορτάσει τα 18α γενέθλια της κόρης του, Μέιβις, έχει καλέσει κάποια από τα πιο διάσημα τέρατα. Όμως, στο ξενοδοχείο φτάνει ο Τζόναθαν, ένας ανυποψίαστος νεαρός ταξιδιώτης. Τώρα ο Δράκουλας πρέπει να προστατέψει την Μέιβις από το να τον ερωτευτεί.
Cast:Adam Sandler ..Dracula (φωνή)   
Andy Samberg     ..Jonathan (φωνή)   
Miley Cyrus     ..Mavis (φωνή)   
Kevin James     ..Frank / Frankenstein (φωνή)   
Fran Drescher     ..Eunice (φωνή)
Είδος ταινίας:Animation
Πρεμιέρα:Σεπτέμβριος 2012



Trailer


Sunday, March 11, 2012

Jack the Giant Killer 2012





Jack the Giant Killer 2012


Πλοκή


Βασισμένο στο ομώνυμο Εγγλέζικο παραμύθι, το Jack the Giant Killer (Ο Τζακ που σκότωνε τους Γίγαντες) αναφέρεται στο ν πόλεμο που ξεσπάει ανάμεσα στους ανθρώπους και τους Γίγαντες όταν οι τελευταίοι απελευθερώνονται κατά λάθος από τον Τζακ, τον γιό ενός αγρότη. Οι Γίγαντες επιστρέφοντας στη Γη μετά από πολλούς αιώνες που ήταν φυλακισμένοι διεκδικούν την εξουσία και ο Τζακ θα πρέπει να τους αντιμετωπίσει για να σώσει το βασίλειο, τους ανθρώπους του και την γενναία πριγκίπισσα που αγαπά.
Με διαπιστευτήρια τον σκηνοθέτη Bryan Singer το Jack the Giant Killer φιλοδοξεί να δώσει στο κλασσικό παραμύθι μια μοντέρνα πνοή και μια δυνατή περιπέτεια φαντασίας με δράση και χιούμορ.

Στο ρόλο του Τζακ ο νεαρός Εγγλέζος Nicholas Hoult που τον είχαμε δει για πρώτη φορά στο ρόλο του μικρού Marcus στο About a Boy του 2002 και στη συνέχεια στο X-Men: First Class ως Beast. Μαζί του μερικοί εξαιρετικοί ηθοποιοί όπως ο Stanley Tucci, ο Bill Nighy, ο Ewan McGregor, ο Ian McShane και ο Eddie Marsan, ενώ στο ρόλο της πριγκίπισσας θα δούμε την Eleanor Tomlinson.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 15 Ιουνίου 2012.



Trailer




Tuesday, March 6, 2012

The Great Gatsby 2012





The Great Gatsby 2012


Πλοκή


Δεκαετία του 1920. Ο Νικ Κάραγουεϊ μετακομίζει σε ένα μικρό σπίτι στο Λονγκ Άιλαντ. Η γειτονική έπαυλη ανήκει σε κάποιον Τζέι Γκάσμπι, έναν μυστηριώδη άντρα που φημίζεται για τα πλούτη του, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πώς τα απέκτησε. Ο Νικ βουτάει στους αριστοκρατικούς κύκλους, γνωρίζει τον Γκάτσμπι και γίνεται μάρτυρας των εμμονών του. 
Director: Baz Luhrmann
Stars: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Tobey Maguire
Η ταινία κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2012.



Trailer




Monday, March 5, 2012

Anna Karenina 2012





Anna Karenina 2012


Πλοκή


Νέα μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του κλασικού μυθιστορήματος του Λέοντα Τολστόι, η Άννα Καρένινα θα ζωντανέψει σε σκηνοθεσία Joe Wright στην τρίτη του συνεργασία με την Keira Knightley (οι προηγούμενες ήταν στο Pride and Prejudice και στο Atonement).

Αυτή θα είναι η 18η κινηματογραφική μεταφορά (έχουν υπάρξει και 7 τηλεοπτικές) με σημαντικότερη εκείνη του 1935 με την μεγάλη Greta Garbo στο ρόλο της τραγικής ηρωίδας, ενώ το 1948 την Καρένινα είχε ερμηνεύσει και η Vivien Leigh.

Την Κίρα Νάιτλι που πρωταγωνιστεί υποστηρίζει και ένα εξαιρετικό καστ. Τον παράνομο έρωτα της Άννας Καρένινα κόμη Βρόνσκι θα υποδυθεί ο Aaron Johnson (Albert Nobbs) και τον σύζυγό της Αλεξέι Καρένιν ο Jude Law. Σε άλλους ρόλους θα δούμε τον Matthew Macfadyen, την Michelle Dockery, την Kelly Macdonald, την Emily Watson, την Olivia Williams και την Holliday Grainger.

Το σενάριο είναι του Tom Stoppard βραβευμένου με Όσκαρ για το  Shakespeare in Love. Το Anna Karenina δεν έχει οριστική ημερομηνία προβολής αλλά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2012.Η ταινία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα και βρίσκεται στην τελική παραγωγή, από όπου ήρθαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες:








Sunday, March 4, 2012

Frankenweenie 2012





Frankenweenie 2012


Πλοκή


Το "Frankenweenie" λοιπόν είναι ένα stop-motion animation και περιγράφει την ιστορία τουΒίκτορ, ενός παιδιού, και του αγαπημένου του σκύλου Σπάρκι. Όταν ξαφνικά ο τελευταίος χάνει τη ζωή του, ο πιστός του φίλος αποφασίζει να τον επαναφέρει στη ζωή, με τη βοήθεια πάντοτε της επιστήμης, με κάποιες βέβαια... μικροαλλαγούλες! Αρχικά ο Βίκτορ προσπαθεί να κρύψει την πράξη του, αλλά οι πράξεις του Σπάρκι δεν τον βοηθούν και σύντομα ολόκληρη η πόλη θα γνωρίσει το "τερατούργημά" του!
Πρεμιέρα: 05 Οκτωβρίου 2012
Σκηνοθεσία: Τιμ Μπάρτον
Με τις φωνές των: Γουϊνόνα Ράιντερ,Κάθριν Ο' Χάρα, Μάρτιν Σορτ, Μάρτιν Λαντάου, Άττικους Σάφερ



Trailer