Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Monday, March 5, 2012

Anna Karenina 2012





Anna Karenina 2012


Πλοκή


Νέα μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του κλασικού μυθιστορήματος του Λέοντα Τολστόι, η Άννα Καρένινα θα ζωντανέψει σε σκηνοθεσία Joe Wright στην τρίτη του συνεργασία με την Keira Knightley (οι προηγούμενες ήταν στο Pride and Prejudice και στο Atonement).

Αυτή θα είναι η 18η κινηματογραφική μεταφορά (έχουν υπάρξει και 7 τηλεοπτικές) με σημαντικότερη εκείνη του 1935 με την μεγάλη Greta Garbo στο ρόλο της τραγικής ηρωίδας, ενώ το 1948 την Καρένινα είχε ερμηνεύσει και η Vivien Leigh.

Την Κίρα Νάιτλι που πρωταγωνιστεί υποστηρίζει και ένα εξαιρετικό καστ. Τον παράνομο έρωτα της Άννας Καρένινα κόμη Βρόνσκι θα υποδυθεί ο Aaron Johnson (Albert Nobbs) και τον σύζυγό της Αλεξέι Καρένιν ο Jude Law. Σε άλλους ρόλους θα δούμε τον Matthew Macfadyen, την Michelle Dockery, την Kelly Macdonald, την Emily Watson, την Olivia Williams και την Holliday Grainger.

Το σενάριο είναι του Tom Stoppard βραβευμένου με Όσκαρ για το  Shakespeare in Love. Το Anna Karenina δεν έχει οριστική ημερομηνία προβολής αλλά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2012.Η ταινία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα και βρίσκεται στην τελική παραγωγή, από όπου ήρθαν στη δημοσιότητα και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες:








0 comments:

Post a Comment