Ελάτε να δούμε μαζί όλες τις επερχόμενες ταινίες που θα δούμε στους κινηματογράφους, να τις σχολιάσουμε και να πούμε τη γνώμη μας..

Sunday, March 11, 2012

Jack the Giant Killer 2012





Jack the Giant Killer 2012


Πλοκή


Βασισμένο στο ομώνυμο Εγγλέζικο παραμύθι, το Jack the Giant Killer (Ο Τζακ που σκότωνε τους Γίγαντες) αναφέρεται στο ν πόλεμο που ξεσπάει ανάμεσα στους ανθρώπους και τους Γίγαντες όταν οι τελευταίοι απελευθερώνονται κατά λάθος από τον Τζακ, τον γιό ενός αγρότη. Οι Γίγαντες επιστρέφοντας στη Γη μετά από πολλούς αιώνες που ήταν φυλακισμένοι διεκδικούν την εξουσία και ο Τζακ θα πρέπει να τους αντιμετωπίσει για να σώσει το βασίλειο, τους ανθρώπους του και την γενναία πριγκίπισσα που αγαπά.
Με διαπιστευτήρια τον σκηνοθέτη Bryan Singer το Jack the Giant Killer φιλοδοξεί να δώσει στο κλασσικό παραμύθι μια μοντέρνα πνοή και μια δυνατή περιπέτεια φαντασίας με δράση και χιούμορ.

Στο ρόλο του Τζακ ο νεαρός Εγγλέζος Nicholas Hoult που τον είχαμε δει για πρώτη φορά στο ρόλο του μικρού Marcus στο About a Boy του 2002 και στη συνέχεια στο X-Men: First Class ως Beast. Μαζί του μερικοί εξαιρετικοί ηθοποιοί όπως ο Stanley Tucci, ο Bill Nighy, ο Ewan McGregor, ο Ian McShane και ο Eddie Marsan, ενώ στο ρόλο της πριγκίπισσας θα δούμε την Eleanor Tomlinson.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 15 Ιουνίου 2012.



Trailer




0 comments:

Post a Comment